Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 12:23   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terry'nin Kafası Güzel: 1-0

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig'inde haftanın en önemli maçında Chelsea ile Manchester United, Stamford Bridge'de karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gülen taraf, 1-0'lık skorla Chelsea oldu.
İki takım arasında, ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta, Maviler'in galibiyet golü 75. dakikada kaptan John Terry'den geldi. Terry, bu dakikada Lampard'ın kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde çok iyi yükselerek, kafa vuruşuyla takımını galibiyete taşıyan golü kaydetti.
Bu sonucun ardından Chelsea puanını 30'a yükseltti ve ligde liderliğini sürdürdü. Manchester United ise 25 puanda kalarak, Chelsea'nin 5 puan gerisine düştü.
EKSİKLER VARDI
Chelsea'de, Manchester United'a karşı, Rus Milli sol kanat oyuncusu Yuri Zhirkov ve Portekizli sağ bek Jose Bosingwa sakatlıkları nedeniyle Manchester United karşısında forma giyemedi.
Manchester United takımında ise sakat olan başarılı defans oyuncusu Rio Ferdinand, Güney Koreli yıldız Ji-sung Park ve Owen Hargreaves'in yanı sıra kart cezalısı Gary Neville da bu maçta görev alamadı.
YİNE KAYBETMEDİ
2002 yılından bu yana Chelsea, Manchester United ile Stamford Bridge'de oynadığı 8 maçı da kaybetmemişti. Bu 8 karşılaşmanın 4'ünü kazanan Maviler, 4 karşılaşmada da rakibiyle berabere kalmıştı. Kırmızı Şeytanlar'a karşı bu maçı da kazanan Chelsea, serisini 9 maça yükseltmiş oldu.
Öte yandan Chelsea, zorlu mücadeleyi kazanarak evinde üst üste 11. galibiyetini aldı ve 2006 yılında elde ettiği kendi rekorunu egale etti. Stamford Bridge'de son yenilgisini 2008 Kasım'da Arsenal'e karşı alan Chelsea, o tarihten bu yana seyircisi önündeki 31 resmi maçı da kaybetmedi.
Takımların maça başladıkları ilk 11'ler şöyle:
Chelsea: Cech - Ivanovic, Terry, Carvalho, Cole - Essien, Lampard, Ballack, Deco - Drogba, Anelka
Manchester United: Van der Sar - O'Shea, Brown, Evans, Evra - Fletcher, Carrick, Anderson, Valencia, Giggs - Rooney
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla