Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 12:26   #3
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dev maç sonrası ne dediler?

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig'inde haftanın en önemli maçında Stamford Bridge'de Manchester United ve Chelsea karşı karşıya geldiler.Chelsea'nin 1-0 üstünlüğü ile biten maç sonrası her iki takımın teknik patronları maç sonrası önemli açıklamalarda bulundular. Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson Drogba'nın Brown'u ittiği pozisyonda hakemin düdüğünü çalmamasının ilginç olduğunu söylerken; Chelsea takımının patronu Carlo Ancelotti maçın her iki takım içinde çok zor geçtiğini söyledi. İşte iki teknik adamın bu dev maç sonrası yaptığı açıklamalar;
ANCELOTTI: "EN İYİ RAKİBİMİZİ YENDİK"
Karşılaşma sonrasında Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti yaptığı açıklamada, "Her iki takım içinde zor bir maç olduğunu düşünüyorum. Orta alanda yer yoktu ve gol atmak için imkan yaratmak çok zordu. Dengeli ve zor bir maçtı. Çok iyi olan bir takımı, en iyi rakibimizi yendik" ifadelerini kullandı.
Milli maçlar nedeni önümüzdeki hafta Premier Lig'e bir hafta ara verilecek. Şampiyonluk yarışının uzun bir yol olduğunu belirten Ancelotti, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: "5 puan önde olduğumuzu ve sezonun uzun olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu atmosferi sürdürmek zorundayız ve umarım bunu bu arada da sürdürürüz.
FERGUSON HAKEME KIZGIN!
Karşılaşmadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Manchester United'ta ise teknik direktör Alex Ferguson maç sonrası yaptığı açıklamada hakeme olan kızgınlığını dile getirdi.
Alex Ferguson maç sonrası yaptığı açıklamada, Chelsea'nin kazandığı serbest vuruş kararına sinirlenirlen, "Darren Fletcher temiz bir şekilde toğu kazandı. Ashley Cole ona hiç dokunmadı. Drogba Brown'ı itti. Hakemin buradaki kararı kesinlikle saçmaydı. Hakemin önünde Chelseali bir oyuncu duruyordu ve kımıldamamıştı bile. Çok kötü bir karardı. Herneyse ne yapabiliriz? hiçbir şey. Bazen hakeme olan inancınızı kaybedersiniz. Bu gole izin verilmemeliydi" ifadelerini kullandı.
Maç hakkında konuşarak açıklamalarına devam eden Ferguson, performanslarından memnun olduğunu fakat sonucu beğenmediğini söyledi. Ferguson açıklamalarına şu şekilde devam etti:
"Oyunu iyi hükmettik. Bir maçı kazanmak için harika şanslarımız vardı ve kendi hatalarımızdan dolayı bunları değerlendiremedik. Oynadığımız futbolla ceza sahası civarında iyi imkanlar yakaladık. Şimdi bu maçı bitirmeliyiz. Sadece kendimizi suçlayabiliriz. Biz iyi oynadık ve açık ara iyi olan takımdık." Ligdeki pozisyonları hakkında da açıklamalarda bulunan Ferguson, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: "Gerçek şu ki Chelsea bizden 5 puan önde. Liverpool'un aldığı sonuç ise bizim posizyonumuz üzerinde bir etki yaratmadı. "
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla