Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 12:45   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adebayor :"Wenger beni ben yapan insandır"

Click the image to open in full size.
Sezon başında Arsenal Kulübü'nde Manchester City'e transfer olan Togolu forvet oyuncusu Emmanuel Adebayor bugünkü performansını eski hocası Arsene Wenger'e borçlu olduğunu söyledi.

Lig Kupası'nda çeyrek finalde Arsenal ile karşılaşacak olan Manchester City'de Adebayor eski hocasını yeniden görmek için bu maçı sabırsızlıkla bekliyor. 25 yaşındaki yıldız futbolcu Manchester City'nin resmi sitesinden yaptığı açıklamada, "Arsene Wenger'i seviyorum ve bu sevgim her zaman olacak. Arsene Wenger beni ben yapan insandır. Arsene Wenger'i görmek istiyorum ve gecelek ay yapacağımız çeyrek final karşılaşmasını aklımdan çıkarmayacağım" ifadelerini kullandı.
Arsenal ile yaptıkları ve galibiyetle ayrıldıkları Premeier lig maçında Arsenal taraftarlarına karşı yaptığı sevinç ve eski takım arkadaşı Robin van Persie'nin yüzüne basması hakkında da açıklamalarda bulunan Adebayor, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Son maçta olanlar bitti. Olan olaylar hakkında herkese üzgün olduğumu söyledim. Bir hata yaptım ve herkes hata yapar ve sonradan hatalarını düzeltir. Bu bir daha olmayacak."
"4 yıl Arsenal Kulübü'ndeydim ve onlara karşı bir şeyim yok. Sadece duygularımın esiri oldum. Arsenal olduğum zamanlardan çok iyi hatıralarım var. Onlara karşı tekrar oynamak benim için iyi bir his olacak" ifadelerini kullandı. Wembley'de lig kupasını finaline kalmak isteyen Manchester City'de, Adebayor Arsenal'in bunun için iyi bir maç olacağını söylerken, açıklamalarını şu şekilde noktalandırdı: "Arsenal maçı Lig Kupası'nda bizim için iyi bir çizgi. Şimdi bun maç için odaklandık Arsenal'i yenebiliriz. Lig Kupası finalinde olmak istiyoruz. Arsenal'i bir kere yendik. Şimdi onları tekrar yenmek zorundayız."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla