Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 12:55   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barça İstemeye Geliyor

Click the image to open in full size.
Barcelona'nın, Brezilyalı yıldız Robinho için Manchester City yöneticileri ile önümüzdeki çarşamba günü bir araya gelecek. Ocak ayındaki ara transfer döneminde Robinho'yu kadrosuna katmak isteyen Katalanlar, sportif direktörleri Txiki Begiristain aracılığıyla Şeyh Mansour bin Zayed Al Nahyan ile bir görüşme yapacağı belirtildi.
Barcelona'nın Robinho'yu sezon sonuna kadar kiralama yoluna gidebileceği konuşulurken, bunun karşılığında İngiliz kulübüne 5 milyon Euro, Brezilyalı oyuncuya ise Manchester City'de aldığı haftalık 200 bin Euro ödeyeceği iddia ediliyor. Katalanlar'ın yüksek bonservisi sebebiyle Robinho'yu 18 ay kiralayabileceği de öne sürülen iddialar arasında yer alıyor.
Ayrıca Barcelona'nın geçtiğimiz sezon Real Madrid'den 40 milyon Euro karşılığında Premier Lig'e transfer olan 25 yaşındaki futbolcuyu, yine aynı ücret karşılığında İspanya'ya transfer edileceği de öne sürülüyor.
GILVAN DA SOUZA: "HEYECAN VERİCİ OLUR"
Brezilyalı oyuncu transferi konusunda sakin olduğunu ve bu işlerle babası Gilvan Da Souza'nın ilgilendiğini söyledi.
Robinho'nun babası Gilvan Da Souza, El Mundo Deportivo'ya açıklamalarda bulundu.
Gilvan Da Souza, "Manchester City'nin oğlumun geleceği için bizimle konuşmasını bekliyoruz. Barcelona'nın oğlumla ilgilendiğini biliyoruz. İki kulübün buluşup bir karara varmasını istiyoruz. Robinho profesyonel bir futbolcu. Şu anda City ile kontratı var. Eğer anlaşırsalar Barcelona'ya gitmesi fazlasıyla heyecan verici olur. Yakın zamanda göreceğiz" dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla