Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 13:02   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pato:"Her şeyi kazanmak istiyorum"

Click the image to open in full size.
AC Milan'ın genç Brezilyalı golcüsü Alexandre Pato, Milan kulübü ile her şeyi kazanmak istediğini söyledi.

İtalya Ligi Serie A'ya kötü bir başlangıç yaparak hayal kırıklığı yaratan AC Milan, şu sıralar Serie A'da 4. sırada yer alırken; Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda ise lider Real Madrid ile birlikte 7 puana sahip ve 2. sırada bulunuyor. 3. sıradaki Marsilya ile arasında sadece 1 puanı bulunan Milan, Serie A'da lider Inter'in 9 puan gerisinde.
Son günlerde Milan'ın performansının yükselmesinden dolayı heyecan duyan 21 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Alexandre Pato, yaptığı açıklamada, "Milan ile lig şampiyonluğunu ve Şampiyonlar Ligi Kupasını kazanmak istiyorum. Milan'da her şeyi en iyi şekilde yapmak istiyorum ve bunun için performansımın hepsini sergiliyorum. Burada çok mutluyum."
"4-3-3 taktiğinde sağ tarafta görev yapıyorum ve teknik direktörüm ve bütün takım arkadaşlarım için işimi yapıyorum. Geriye gidip defanstaki takım arkadaşlarıma yardım etmek istiyorum. Onlar ve takım için çalıştığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Bu hafta sonu Lazio deplasmanına gidecek olan Milan, geçen sezonki gibi Stadio Olimpico'da 3-0 kazandığı maçı tekrarlamayı ümit ediyor. Genç futbolcu Pato açıklamalarını Lazio maçı hakkında konuşarak sona erdirirken, şu ifadeleri kullandı: "Lazio maçının zor olduğunu biliyoruz ama bu hafta antrenmanda yaptıklarımızı bu maçta da yapmak zorundayız. Bu maça 3 puan almak için çıkacağız çünkü bizim için çok önemli."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla