Alıntı:
MetiN´isimli üyeden Alıntı
Demirören bizi rezil ediyor... Adam birşeyler ypamak istiyor ama bunu beceremiyor zarar veriyor ettiğini de buluyor . Yine o secilecek kesin gibi yeni yönetiminde Masimov ve Kalkavan yeni yönetiminde olursa tekrar başkan olrak karşımıza cıkıcak bu adam... İlk işide bu sefer türübünleri temizliycek bu da kötü olucak... Yeter Yıldırım Demirören YEter !!! Ben küfür ettim bu adama gelsin bulsun beni !!! |
Bu yorumun üzerine iyi gelecek belki.
Hepimizin lise ve ilk okul zamanlarımızda sınıfımızda dombili diye lakap taktığımız sınıfta kimse tarafından sevilmeyen,hiçbirşeyi beceremeyen tipler vardır.Ben demirörenin öle bir tip oldugunu baba parasıyla buralara geldiğini düşünüyorum.İnsan kendi kendine tamam küfretmeyelimde bu adamada küfür yemek yakışıyo dediği oluyor.Serdar bilgili gibi mi? Protokole oturuşu purosunu yakışında bile bi başkanlık duruşu vardı. Y.D oturmasını kalkmasını bile bilmiyor gole sevinmesini bile bilmiyor insanın küfredesi geliyor.Oyüzden küfretmeni yadırgamıyorum.Bende bir üst taraftar bilincine ulaşamamış biri olarak diyorum.Küfür iyi bişey deil ama o adama edince yakışıyor.