Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 18:55   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mourinho: "Zavallıydık"

Click the image to open in full size.
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho 1-1 berabere kaldıkları Roma maçının ardından yaptığı açıklamada kazanmak için her şeyi yaptıklarını söyledi.

Mourinho yaptığı açıklamada, "Bu akşam çok zavallıydık. 3 takımda(Hakemler de dahil) oldukça kötüydük. Bir takım kazanmak için her şeyi yaptı(Inter), diğer takım kazanmak istemedi(Roma). Hakemler de yuhalandı" ifadelerini kullandı.
Sonuç hakkında konuşarak açıklamalarına devam eden Mourinho, şöyle devam etti: "Sonuç problem değil. İki büyük takım arasında bu sonuç normal. Burada bir drama yok. Roma kaliteli bir rakip ve onların kazanmaya ihtiyacı vardı bu yüzden bu maçın zor olacağını biliyorum. İkinci yarıda kazanmak için her şeyi yaptık ama bunun gibi kötü oyunlarda kimse kazanmayı haketmez" ifadelerini kullandı. Mario Balotelli'nin performansı hakkındaki soruya cevap vererek açıklamalarını sonlandıran Portekizli teknik adam şu ifadeleri kullandı: "Balotelli? Onun bu akşamki performansı sıfıra yakındı. Saha içinde çok az koştu ve az çalıştı. Daha çok çalışabilirdi."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla