Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 19:59   #2
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beko Basketbol Ligi’nde dördüncü hafta tamamlanırken, ligdeki tek namağlup takım olan Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz liderliğini sürdürdü.

Dördüncü maçından da galip ayrılan Siyah Beyazlılarımız, kaydettiği 338 sayı ile Beko Basketbol Ligi’nin en skorer takımı olurken, potasında da en az sayıyı (275) gören ekip oldu.

Lonny Baxter’ın 18 sayı - 5.5 ribaund istatistikleri ile en skorer oyuncu olduğu Beşiktaş Cola Turka’da guard Mire Chatman 14 sayı - 5.3 ribaund ve 7 asist istatistikleri ile göz doldurdu.

Avustralyalı oyuncu Brad Newley’in 14.8 sayı- 5 ribaund ile oynadığı Siyah Beyazlılarımızda, Cevher Özer ise 9.2 sayı- 5.3 ribaund- 1 asist ve 1 top çalma ortalamalarını yakaladı.

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Burak Bıyıktay, ligde istedikleri sonuçları aldıklarını ifade ederken, “Hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Türk Telekom karşısında saha avantajımızı kullandık. Önümüzdeki haftada da sahamızda Efes Pilsen gibi güçlü bir ekip ile karşılaşacağız. Amacımız bu maçı da kazanarak liderliğimizi sürdürmek” şeklinde konuştu.

Yüksek tempolu basketbol oynadıklarını hatırlatan Bıyıktay, “Geçen seneden farklı olarak tempomuzu yüksek tutup, savunma sertliğini artırmak istiyoruz. Geçen sene rotasyondaki sıkıntılar nedeniyle savunma sertliğini yakalayamamıştık. Ancak bu sene istediklerimizi yapıyoruz ve tempoyu yüksek tutup iyi savunmamızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Beko Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Efes Pilsen gibi iddialı bir ekibi sahalarında konuk edeceklerini ifade eden Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Burak Bıyıktay, “Efes Pilsen bütçesi en iyi olan takım. Kadrosu da oldukça kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Yine kendi seyircimiz önünde oynayarak galibiyet elde etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da bu maçta bizlere destek vereceğini ve iyi bir netice ile yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla