Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2009, 13:37   #604
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KLOSE'den KARTALA YEŞİL IŞIK

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Alman Milli Takımı'nın ve Bayern Münih'in Polonya asıllı golcüsü Miroslav Klose'nin, Mansimov'un teklifine sıcak baktığı ve takımında mutsuz olduğu için de Beşiktaş'a göz kırptığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta yaklaşan kongre öncesinde Azeri işadamı Mubariz Mansimov'un, 'Alıp hediye edeceğim' dediği Almanya Milli Takımı ve Bayern Münih'in golcüsü Miroslav Klose'den olumlu yanıt gelmesi Siyah-Beyazlı camiada heyecan yarattı. Bu sezon Bayern Münih'te teknik direktör Louis van Gaal ile yıldızı bir türlü barışmayan 31 yaşındaki Klose'nin, Mansimov'un yaptığı teklife kayıtsız kalmadığı ve yaşından dolayı son transferi olabileceği için de Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

BOBO, TELLO YOLCU
Klose transferini yapmak için yabancı kontenjanında yer açmak zorunda olan Beşiktaş'ta Bobo ve Tello'nun devre arasında gönderilecek isimler arasında olduğu öğrenildi. Avrupa kulüplerinin istediği ancak Beşiktaş'ın göndermediği Bobo'nun kafası hala transferde. Sezonu zam krizi ile açan, sahada yokları oynayan ve son olarak milli takım için Trabzonspor deplasmanına gitmeyen Şilili Tello da bardağı taşırdı. Beşiktaş'ta yararları tartışılan, bu iki isimle ara transfer döneminde yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline