Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2009, 17:11   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yönetim Yine "Mahkum"..

Click the image to open in full size.

Basketbol şubemizdeki yanlışların ve hataların ardı arkası kesilmiyor. Kulübümüz, son olarakta geçen sezon Beşiktaş Cola Turka bayan basketbol takımımızda forma giyen iki oyuncunun sözleşmesini FIBA'ya aykırı şekilde feshettiği ve oyuncuların alacaklarını haksız şekilde ödemediği gerekçesiyle yüklü miktarda ceza ödemeye mahkum oldu. Alexis Hornbuckle ve Milica Dabovic'in FIBA'da sonuçlanan davasında kulübümüz haksız bulundu..

Geçen sezon bayan takımına transfer edilen ancak 2 maaşı ödenmediği için idmanlara çıkmayan Alexis KayRee Hornbuckle'ın sözleşmesi TBF kurallarına göre feshedilmiş ve sezonun geri kalanı için alacağı para ödenmemişti. Ancak FIBA'nın kapısını çalan ABD'li oyuncu, davayı kazandı. Böylelikle Kulübümüz, Hornbuckle'a yasal faizi dışında 48 bin 750 Dolar'ı ödemeye mahkum edildi. ABD'li oyuncunun menajerleri de kulübümüzden 13 bin Dolar ve 10 bin Euro alacaklar..

Bayan takımında geçen sezon sahadaki başarısı kadar çıplak pozlarıyla da gündeme oturan ve bu yüzden ilişkisi kesilen Sırp guard Milica Dabovic'de alacaklarını FIBA kanalıyla tahsil yoluna gitti. Kulübümüz, Dabovic'e 30 bin Dolar ile birlikte 14 bin 500 Euro ödemeye mahkum oldu. Öte yandan parasını alamadığı iddiasıyla maçlara çıkmayan ve gönderilen Laura Harper'ın da kalan alacakları için FIBA'ya resmi başvuruda bulunduğu öğrenildi..

Eski oyuncularımızdan Shay Doron'da benzer şekilde FIBA'ya başvurmuş ve davayı kazanmıştı..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (10-11-2009 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla