Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2009, 02:25   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkan'dan Tuncay Açıklaması

Stoke City'nin Hull City ile oynadığı Premier Lig maçında milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın ikinci yarıda oyuna alınması ancak oyuna girdikten yalnızca 7 dakika sonra ise çıkartılması gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın sezon başından beri kulübü Stoke City'de yedek soyunmasının oluşturduğu rahatsızlık sürerken bu kez Hull City maçında oyuna alındıktan 7 dakika sonra çıkartılmadı ipleri kopma noktasına getirdi.

Tuncay'ın sinirli bir şekilde doğrudan soyunma odasına gitmesi ve Stoke City'nin maçı kaybetmesi taraftarları da iyice kızdırdı. Zaten Tuncay'ın oynatılmaması ya da geç oyuna sokulması nedeniyle teknik direktör Tony Pulis'e öfkeli olan taraftarlar son yaşanan olaydan sonra teknik adama yönelik eleştirilerini iyice arttırdılar.

Yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yapmak zorunda kalan Stoke City Başkanı Peter Coates, Tuncay'ın değer verdikleri bir oyuncu olduğunu ifade ederek, milli futbolcuya sakin olması çağrısında bulundu. Coates, "Her oyuncu gibi Tuncay da oynamak istiyor. Ancak bu tür şeyler olabiliyor. Tuncay'ın iyi olacağına eminim. Bu bir yarışma ve herkes oynamak istiyor" dedi.

Coates, Tuncay'ın ilk 11'de forma giymek için sabırlı olması gerektiğini ve teknik direktörü Pulis'e güvenmesi gerektiğini belirterek, "Tuncay'ın takımımızda olmasından dolayı çok memnunuz. Eminim ki Tony (Pulis) onun için en doğru yeri bulacaktır ve Tuncay bizim için iyi bir oyuncu olacaktır" dedi.

Coates, teknik direktörü Tony Pulis'i de savunarak onun takım için en iyi şeyleri yapmaya çalıştığını savundu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla