Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2009, 11:24   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
T-Mac Dönüyor

Click the image to open in full size.
NBA'de Houston Rockets'ta oynayan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü istikrarı yakalayamayan Tracy McGrady, potalara dönüş için geri sayımda... Süper yıldız, basketbola dönüş tarihi konusunda 18 Kasım'ı hedef gösterdi. Skorer oyuncunun, 18 Kasım gecesi oynanacak Minnesota Timberwolves maçında oynamayı hedeflediği ifade edildi.
"Bir sene boyunca tek bacakla oynamalıydım. Bu şekilde kimseyle mücadele edemedim." diyen McGrady, geçtiğimiz Şubat ayında geçirdiği diz ameliyatı sonrası iyi olduğunu söyledi.
Bu arada oyuncuya yakın bir isim, yıldız oyuncunun, dizinde hala biraz acı hissettiğini ancak buna rağmen oynayabilecek durumda olduğu konusunda yönetim ve teknik heyeti ikna ettiğini iddia etti.
Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon sadece 35 maçta forma giyebilen 30 yaşındaki oyuncu, 33.4 dakika, 15.6 sayı, 4.4 ribaunt, 5.0 asist, 1.2 top çalma ortalamalarını tutturdu. Takımın en önemli iki ismi Tracy McGrady ve Yao Ming'in yokluğunda Houston Rockets, oynadığı altı maçın dördünü kazanarak sezona oldukça iyi bir giriş yapmıştı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla