Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2009, 11:43   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türkiye'de Çoktan Kapının Önündeydi

Click the image to open in full size.
Son 9 maçta 6 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet alan Liverpool'un hocası Rafael Benitez, hala takımının başında. Ya İspanyol teknik adam ülkemizde görev yapsaydı ne olurdu...
Avrupa'da kuşkusuz son dönemde en çok hayal kırıklığı yaratan takımların başında Liverpool geliyor. Bir türlü özlemini çektiği İngiltere Premier Lig şampiyonluğuna kavuşamayan Liverpool, son maçında da sahasında Birmingham'la, kaptanı Gerrard'ın attığı golle 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Kırmızılılar, oynadığı son 9 karşılaşmada 6 yenilgi, 1 galibiyet ve 2 beraberlik almış oldu. Tabii ki takımın bu performansı, en çok İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in üzerinde baskı yaratıyor. Ancak taraftarın sevgilisi haline gelen Benitez'in, kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
'Çıkışa geçeceğiz'
Tecrübeli hocanın şu anda yaşadığı durum, eğer Türkiye'de başına gelseydi büyük ihtimalle çoktan kovulurdu. Çünkü ülkemizde birçok hoca genellikle aldığı birkaç kötü sonucun ardından baskı altında kalıyor ve görevine son veriliyor. Ancak Benitez, bu açıdan oldukça şanslı durumda. İspanyol çalıştırıcı ise kötü gidişle ilgili, “En kısa zamanda hem ligde hem de Avrupa'da çıkışa geçeceğiz” yorumunu yaptı.
Liverpool'un son 9 maçı Fiorentina-Liverpool: 2-0
Chelsea-Liverpool: 2-0
Sunderland-Liverpool: 1-0
Liverpool-Lyon: 1-2
Liverpool-M.United: 2-0
Arsenal-Liverpool: 2-1
Fulham-Liverpool: 3-1
Lyon-Liverpool: 1-1
Liverpool-B.City: 2-2
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla