Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2009, 12:33   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Herkes Onu,O Milan'ı İstiyor

Click the image to open in full size.
Avrupa'nın en gözde golcülerinden biri olan Wolfsburg forveti Dzeko için Serie A devleri hazır bekliyor.
Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 9 golü bulunan Bosna Hersek'in golcüsü Edin Dzeko, Avrupa'nın en gözde isimleri arasında yer alıyor. Fifa.com'a verdiği röportajda Milan taraftarı olduğunu söyleyen ve Serie A devini her zaman hayal ettiğini ifade eden golcü için birçok Avrupa ekibi gibi Serie A'nın ünlü kulübü Juventus da devreye girdi.

Wolfsburg formasıyla geçen sezon Bundesliga'da şampiyonluk yaşayarak kariyerinin en başarılı dönemlerinden birini yaşayan Dzeko, 2007'de katıldığı Alman ekibinde sergilediği performansla ününü bütün dünyaya yaymayı başardı. Almanya şampiyonu ile çıktığı 71 maçta 38 gol kaydeden 23 yaşındaki futbolcunun, Bosna Hersek ile çıktığı 21 maçta da 14 golü bulunuyor.
Dzeko'nun büyük katkıları sayesinde tarihinde ilk kez Dünya Kupası finallerine gitme şansı yakalayan ve 2010 Güney Afrika vizesi için play-off maçı yapacak olan Bosna Hersek, elemelerde 10'da 10 yapan İspanya'nın arkasında yer almayı başararak 2 kez Dünya Kupası'na katılan A Milli Takımımızı ve Belçika'yı geride bıraktı.
Balkanlardan yetişen gol ayağı ile arkadaşları, 14-18 Kasım'da oynanacak play-off maçlarında 2006'da dördüncü olmayı başaran Portekiz karşısında final biletini kapmayı çalışacak.
Play-off maçları öncesi Fifa.com'a konuşan Dzeko, Portekiz ve Bosna Hersek'in akıcı futboluyla ön plana çıktığını ifade ederken, ellerinden geleni yaparak Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası finallerine gitmek için çalışacaklarını belirtti.
SERIE A YOLUNDA
İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, 23 yaşındaki golcünün Milan hakkındaki açıklamalarına rağmen kısa süre içerisinde katılacağı takım Milano devi Milan değil Torino devi Juventus.
Tuttosport'un verdiği son habere göre, Dzeko'nun Milan hakkında yaptığı açıklamalar hedef şaşırtmak amacıyla söylendi ve 23'lük golcünün temsilcileri bir süredir Juventus ile görüşmeler yapıyor.
Sezon başında Milan ile görüşmeler yaptığı bilinen Dzeko, Wolfsburg'un bonservis bedelinden indirim yapmaması sebebiyle Bundesliga'da kalmış ve Milano ekibi de Klaas Jan Huntelaar'ı renklerine katmıştı.
Bu arada Dzeko ile temsilcilerinin 3 haftadır Juve ile görüştüğü iddia edilirken, Torino ekibinin gol yollarında büyük sorunlar yaşayan Amauri hakkında vereceği karar sonrasında Wolfsburg'a resmi teklif yapacağı belirtildi.


__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla