Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2009, 03:11   #10
ERSAN
 
ERSAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EĞER BAŞKAN BORÇ VERSİN İSTEMİYORSAN..”-
İnsanlara soruyorum arabanın markası ne? 'Toyota' diyor mesela. Neye binmek isterdin? 'Ferrari'ye. Alsana o zaman; 'Abi o kadar param yok' diyor..
O zaman sen kulübünü de öyle göreceksin. Kulüp neyle idare ediliyor; parayla. Başkan borç veriyor. İstemiyorsan o parayı o zaman o topçuları da istemeyeceksin. Döneceksin eski Beşiktaş duruşuna alt yapıdan adam yetiştireceksin.
Ki Hakan Aksoy olarak söylüyorum; bizim aldığımız terbiye o. Beşiktaş’a inancımız o. Değerler o.

Yıldız alınmasını bekleyen, isteyen bir taraftar var.. Tepedeki insan ne yapacak? Beşiktaş'ı gönülden seven, cebinden veren biri... O da diyor ki; ‘ben alacağım’. Camia dönüyor sonra şunu diyor; 'bu borç ne olacak?' bunu soluosun yaa helal olsun arsenal 2 sene once 4 topcu aldı en pahalısı 500 bın euro aynı sene bonservısı 30 mılyon euroydu kac tane yabancı transferı var kac kurus kazndı takım nıe alıon olu topcuyu alma bu takımın stat gelırı tv gelırı fulya gelırı reklam gelırınde hacız yokmu bu borcu babasının hayrına kımse vermıo bjk nın odedıgı faızı hıc bı banka baskana odemez yeter yabancı transferını gorduk tabata dıe bı adam bu adama 8 mılyonu turkıyede ya bosver dunyada kımse vermez sen nıe verıon senden yıldız ısteyen yok sen dıosun yıldız topcu alcam ronaldo transferı bıle golgede kalacak dedın bu kadar sallama kardesım tabatamı ronaldoyu golgede bırakacak quaresma dedın yalan cıktı daha govannı dedın yalan cıktı yeter bırazda kaseyı onunuze alın
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
ERSAN Ofline   Alıntı ile Cevapla