Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2009, 11:25   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Jazz Yapan Celtics Oldu: 105-86

Click the image to open in full size.
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA)'de TSİ ile sabaha karşı oynanan maçta TD Garden'da Boston Celtics, Utah Jazz'ı konuk etti. Celtics 105-86 kazanarak oynadığı son 9. maçında 8. galibiyetini almış oldu.

MEMO'NUN 9 SAYI ATMASINA KARŞIN UTAH'IN YENİLDİĞİ MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ BURADA


Mücadelede Kevin Garnett attığı 18 sayının yanısıra 4 ribaund 1 asistlik performansıyla Celtics'te sayı yükünü çeken oyuncu olurken, Ray Allen 15, Rajon Rondo ise 14 sayı 11 asistlik performansıyla göz doldurdu.
Temsilcimiz Mehmet Okur Utaj Jazz adına 24 dakika 56 saniye süre aldığı mücadelede rakip potaya 9 sayı bırakırken, 3 ribaund 2 asistlik performans sergiledi. Jazz'ın maçta en etkili ismi 13 sayı 4 asist ile maçı tamamlayan Deron Williams oldu.
Maçın en kritik anı Celtics'de guard Rajon Rondo'nun 3. çeyreğin bitimine 3.8 saniye kala kaydettiği basketti. Bu basket ev sahibi ekibi son periyoda Jazz'ın 22 sayı önünde soktu. Utah Jazz koçu Jerry Sloan ise maç sonunda yenilgiyi aldıkları ribaundları sayıya çevirememeye bağlarken "Bizim için pek de eğlenceli bir maç değildi. Ribaundlar konusunda sıkıntılarımız vardı. Zıplayıp alıyoruz ama atma konusu..." dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla