Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2009, 12:42   #645
OutKast

OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kararları Ben Veririm

Click the image to open in full size.
Transfer söylentileri
“Şu anda transferi düşünmüyoruz. Delgado dönecek, ancak iki ay sonra. İki ay kala, görev verdiğim ya da vereceğim futbolcular hakkında konuşmak Beşiktaş’a zarar verir. Transferler hakkındaki son sözü söyleyecek olan kişi benim. Son kararımı, yılbaşında vereceğim.”

Gol sıkıntısı
“Gol sorunu yaşıyoruz. Sadece Nobre değil, her golcü için gol atamamak sıkıntı yaratır. Nobre’nin ne olduğunu, neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Golcülerin bu sıkıntısı ilelebet sürmez. Eskişehir, Kasımpaşa ve Denizli maçlarında pozisyonlara girdi. Nasıl gol atamama serisi oluştuysa, gol atma serisi de olacaktır. Kısa sürede gerçek kimliğine bürünecek.”

Kongre süreci
“Doğrusunu söylemek gerekirse, kongre benim hiç ilgilenmediğim bir konu. Hepimizin amacı aynı: Beşiktaş’a hizmet etmek. Bu amaç çerçevesinde benim görevim ise futbol takımıyla ilgili çalışmalar yapmak. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz var, zor günlerde takımın işini kolaylaştırmaları. Protesto olur, ama maçın başında ve galipken yapılmamalı.”

Şampiyonluk yarışı
“Taraftarların beklentilerini biliyorum. Daha oynanacak bir süreç var ve sonuçların ne olacağı hiç belli olmaz. Kimse ‘Beşiktaş bu yarışın içerisinde değil’ diyemez. Geçen sezon da tablo böyleydi, ama sonuçları herkes gördü. Derbi öncesinde Fenerbahçe kadro sıkıntısı yaşıyor, ama benim de 4 milli futbolcum var.”