Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2009, 17:59   #18
asosyal.ineğim
 
asosyal.ineğim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-Spor müdürleri kimsenin can dostu olmaz dostum...Onların hepsi ;2 büyük yaratıp tirajı buna göre çoğaltmanın peşindedirler çünkü büyük medya patronlarının ve endüstriyel futbolun isteği bu..
2-Doğru;takımın önünün esilmesi için dışarıdan müdaheleye gerek yok,taraftar çok iyi yapıyor bunu..bu seneki 24 puanın hiçbirinde katkısı olmayan taraftar taraftarım diye gezinmesin..
Yönetimin gönderilmesi için ,takımın tökezlemesinden medet ummak taraftarlık değildir..
Taraftarın işi yönetim düşürmek değil takımın arkasında olmaktır.Gerçi ona da gerek yok..Öyle veya böyle bu takım bu puanları taraftar olmadan toplayabiliyor demekki..yönetim göndermek ve seçmek genel kurulun işidir..
Kusra bakma abi ama saçmaladığını düşünüyorum.İlk yarumun zaten ayrı bir bomba sanki bjk,Barcalona gibi oynuyor önüne gelene 5 atıyorda ibrahim seteninin işi gücü yokta derbi öncesi bjk nin önünü kesecek.İlk yorum gerçekten fiyasko.Üstüne bide bu cevap.Burda bu başlık altında yönetim istifa diyen kimsecikler yoktu.Ben zaten yönetim istifa diyen biri deilim.2. maddede taraftara yöneliK saldırının sebebinide anlamış deilim.Beni yönetim istifa diye forumda baıran,yönetim gitsin diye takımın kötülüğünü isteyen biriymişim gibi gösteriyorsun insanlara.Bu kanıya nasıl vardığını bende merak ettim.kongreye kadar Mevcut yönetimin devamını isteyen biriyim.bjk deki tribunun başkanı koltuga oturtup,istifa ettirmesi geleneğinin son bulması için.
__________________
Click the image to open in full size.
asosyal.ineğim Ofline   Alıntı ile Cevapla