Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2009, 19:35   #2
onursemih

onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"Hikmet Karaman'ın Alacağı Para Helaldir"

Click the image to open in full size.

Bir önceki yönetim kurulunda futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Hikmet Hancıoğlu, yönetime gelenlerin keyfi ve kişisel bir yönetim anlayışı sergilediklerini savundu.

Eski futbol şube sorumlusu Hikmet Hancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yüzüncü yılını yaşayacak olan Ankaragücü'nde kurumsal bir yapıya dönülmesi gerekirken, keyfi ve kişisel bir yönetim anlayışının sergilendiğini iddia etti.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın 2008-2009 sezonunda Ankaragücü için 'küme düşer' yorumunun yapıldığı bir ortamda göreve geldiğini belirten Hancıoğlu, ''Karaman'ın görev yapması engellenerek, adeta darbe yapılmıştır. Hikmet Karaman'ın Ankaragücü'nden alacağı her kuruş anasının ak sütü gibi helaldir'' dedi.

Sarı-lacivertlilerin mevcut yönetim kurulunun borç konusunda da spekülasyonlara yol açtığını öne süren Hikmet Hancıoğlu, ''Yönetim kurulu, kulübün 40-50 milyon lira borcu olduğunu söyleyerek, bilgi kirliliğine neden olmaktadır. Bu kapsamda iş başındaki yönetim, Ankaragücü'nün borçlarını ve gelirlerini tüm zamanları kapsayacak şekilde kalem kalem kamuoyuna açıklamalıdır'' ifadelerini kullandı.
Ankaraspor'dan transfer edilen 15 futbolcunun takımın kimyasını da bozduğunu ileri süren Hancıoğlu, ''Yeni gelen 15 oyuncu mevcut takımın uyumunu, lig motivasyonunu bozmuş, bunun yanı sıra alacaklarının da Ankaragücü tarafından ödenecek olması kulübün borç miktarını oldukça artırmıştır'' dedi.

Hikmet Hancıoğlu, transfer edilen 15 futbolcunun bonservis bedeli olarak Ankaragücü'nün Ankaraspor'a ne kadar borçlandığının da açıklanmasını istedi.

Kaynak: AA

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla