Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2009, 00:39   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti Kendisini Alemlere Verdi

Click the image to open in full size.
Real Madrid'in İspanyol futbolcusu Jose Maria Gutierrez "Guti", "İntereconomia" gazetesinde yayımlanan demecinde "Sabah 6'ya kadar diskolarda şimdi olurum, 60 yaşında değil" şeklinde konuştu.
Gece hayatına düşkünlüğü ile tanınan Guti, "Ne gündüz ne de gece duran biri değilim. Arkadaşlarımla birlikte gecenin tadını çıkarmak hoşuma gidiyor. Sabah 6'ya kadar diskolarda şimdi olurum, 60 yaşında değil" dedi. Kral Kupası'nda 3. lig takımı Alcorcon'a karşı ilk oynanan ve 4-0'lık yenilgiyle biten maçın devre arasında teknik direktör Pellegrini ile arasında yaşanan tartışmadan sonra kadro dışı bırakılan ve henüz oynama şansı verilemeyen Guti, "Karışık bir durum yaşanıyor" yorumunda bulundu.
Real Madrid'de bazı yabancı futbolcuların "kulübün değerini bilmediklerini" savunan Guti, kulüp başkanı Florentino Perez için ise "işler istediği gibi yolunda gitmiyor" değerlendirmesini yaptı. Bu arada, Real Madrid kulübü spor direktörü Jorge Valdano ile dün baş başa yemek yiyen Guti'nin affedilip takıma geri dönmesi için yönetimin teknik direktör Pellegrini ile konuşacağı iddia ediliyor. Guti'nin ara transferde İtalya'nın İnter takımına gitme olasılığı da İspanyol basınında ön plana çıkartılıyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla