Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2009, 11:38   #7
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dogan_cordoba´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki o zman 2-3 hafta önce tribüne eşiyle dostuyla çoluğuyla çocuğuyla gelip beklenmedik bir anda BJK'li olmayanlar tarafından dayak yiyenler ne olacak?Madem bu kadar kolay bu işi yapmak taraftar sesini çıkarmadı mı verilen sözler yutulsun,soylenenler unutulsun,kendi işyeri gibi 106 yıllık çınarı yönetsin yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmaya kalktığımızda tribünün sesine kulak verilmesin ardından protesto tüm tribune yayılınca dikkat çeksin var mı boyle bir olay?

Bazı olumsuzlukların meydana geldiğini belirttiğimizde de ''efendim onlar bizi yıpratmak isteyenler densin''..Yok efendim oyle şey..Protestolar devam etmeli ben eminim ki son gelişmelerden sonra edecektir de..

Burada benim amacım kimseyle polemiğe girmek değil ki zamanında moderatörlük de yapan üye olarak bana yakışmaz..Sadece içimden geldiği gibi konuştum üzerine alınan varsa beni bağlamaz..

Herkese Saygılar..
Üstad; protesto şeklinin özenle seçilmesi taraftarı olduğumu ,ironik bir yaklaşımla ifade etmek istedim .Asla ve asla polemik olsun diye yazmadım..öyle anlaşıldı isem özür dilerim..Cahilliğime ve ihtiyarlığıma ver lütfen..Demirören 'in Beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi olduğu konusunda da hemfikirim biraz abartmış olabilirim ama,köteğin faziletini (!) anlatan yazı görünce yazmak istedim..Tabiiki protesto olmalı ve devam da etmeli ama ben o sahaların içinden geldiğim için protesto yer ve şeklinin içine stadların alınmaması taraftarıyım..Hele de o protesto küfüre dönüşürse,haklı olunduğu halde haklı kalınmamış olur ki son 1 haftadır kamuoyunda Demirören'i mağdur gösteren bir sürü yazı çıktı..
Beşiktaş ;bu ülkenin en saygın sosyal gruplarından biridir ve mevcut tüzüğü ile idare edilir..o tüzük gereği de ;yönetimler üç yılda bir kongrede seçilir..Yani ;en üst organ genel kuruldur..Trübünde istediğimiz kadar ,istediğimiz şekilde protesto edelim sonuçta kongredeki parmak hesabına kalır iş..inşallah;kongrede sağduyu kazanır ve Beşiktaşı yarınlara taşıyacak iyi bir yönetim gelir..
Saygılar..