Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Hımmm..madem ki küfür ettin sana ceza dostum...her gün foruma güzel bir şiir yazacaksın,imza yerine de "küfür etme,ettirme" diye yazacaksın...D 
Ettirenin kusuru,sadece hafifletici sebep olur.Hukuk dilinde,"müessir fiil" niteliğini yok etmez,ve gene cezaya tabidir..en iyisi hiç küfür etmeyelim ve trübünlerimiz gerçek bir karnaval havasına bürünsün.. |
Orası öyle ama kapalı kombineye verdiğim paraya mı yanayım seyrettiğim rezil futbola mı yanayım insan patlıyor bir noktada.Siz bir tiyatroya yada sinemaya bile gitseniz verdiğiniz paranın karşılığını iyi bir şekilde almak istersiniz ama değmeyecek bişeyle karşılaştığınızda lanet olsun der çıkarsınız.Şimdi ben hem para veriyorum hem karda kışda taaa suadiyeden oralara gidiyorum yollarda rezillik çekiyorum üstüne birde haysiyetsiz ezik saç baş yolduran bir takım görüyorum karşımda gelde delirme

)
Neyse hep küfür edecek diiliz arada şarkıda söylüyoruz hatta şimdi bir tane burda patlatayım ;
BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ KÜFÜRE KARŞIYIZ FUTBOL DOSTLUK FUTBOL KARDEŞLİKTİR.. HERŞEYİN ÜSTÜNE ÇEKELİM BİR SÜNGER AMA SON BİR KEEEEEZ kurabiYE FENERRRR..