Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2009, 13:10   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rooney kalmak istiyor

Click the image to open in full size.



Sözleşme yenileme aşamasında olan Rooney, Manchester United’dan futbolu bırakana dek ayrılmak istemediğini açıkladı.

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United'ın golcü futbolcusu Wayne Rooney, aktif futbol hayatını sonlandırıncaya kadar “Kırmızı Şeytanlar”da kalmak istediğini açıkladı.

İngiltere Milli Takımı'nın Brezilya ile Katar'da yapacağı hazırlık maçı öncesi golcü futbolcu Wayne Rooney, bugün çıkan İngiliz gazetelerinde yer alan demecinde, ''Bunu söylemek gerçekten hoş, Manchester United'ta olmaktan mutluyum. Onlar bana aksi bir şey söylemediği takdirde, burdan ayrılacağımı öngörmüyorum'' dedi.

Gelecek aylarda sözleşmesini yenileyeceğini belirten Rooney, ''Sözleşmem için gelecek aylarda müzakerelere başlayacağız. Buradaki yerimi seviyorum. Evime, aileme uzaklığım 30 dakika. Hem burada daha çok kupa kazanma şansım var'' diye konuştu.

Rooney kendisi için yapılan ''Brezilyalı futbolcular gibi oynuyor'' yakıştırması için de, ''İnsanların benim Brezilyalılar gibi top oynadığımı söylemesi beni mutlu ediyor. Ancak bizim takımımızda (İngiltere Milli Takımı) çok fazla yetenekli oyuncu var. Örneğin Joe Cole'' ifadelerini kullandı.

Manchester United Teknik Direktörü ''Sir'' Alex Ferguson tarafından 5 yıl önce Everton'dan transfer edilen Wayne Rooney, ''Eğer dünya futbolunda adınızın yer almasını istiyorsanız, bana göre dünya kupasını kazanmalısınız'' dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla