Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2006, 18:22   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaşlılar çocuklarla buluştu

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, 7-12 yaş grubu çocuklarla “Beşiktaş ColaTurka - Doguş Çocuk 1.KIDS DAY” organizasyonu çerçevesinde buluştu. Organizasyon Beşiktaş Akatlar Spor Salonu'nda gerçekleşti. “1. KIDS DAY”de çocuklar Antrenör Murat Didin, takım oyuncuları Kerem Tunçeri, Tyrone Ellis, Kimani Friend, Michael Wright, Barış Özcan ve Tolga Tekinalp ile basketbol oynama şansına sahip oldular. Etkinlik sonrasında madalya ve sertifika alan çocuklardan ilk dörde girenler, daha sonra aileleriyle bir turnuvaya katıldı. Çocuklar ve aileleri düzenlenen çeşitli aktivitelerle güzel bir gün geçirdi.
Antrenör Murat Didin düzenlenen organizasyonda kendilerinin yaptığı şeyin bir spor aktivitesi olduğunu vurgulayarak " Genç, yaşlı, çocuk, birçok kişinin gelip burada bu aktiviteye katılmasının ülkedeki spor kültürüne müthiş katkısı olacaktır. Böyle organizasyonlar Avrupa'da gelişmiş toplumlarda uygulanan bir paylaşımcılık. Doğuş Çocuk'un katkıları ile bizler de bugünü böyle birşeye ayırdık" şeklinde konuştu.
Çocukların televizyondan takip ettikleri basketbolcularla birebir beraber bastketbol oynadıklarını da ifade eden Didin" Çocuklar burada basketbolcularla oynuyorlar, temas ediyorlar. Sporculuk ve paylaşımcılık açısından çok güzel birşey. Biz üstümüze düşeni bugün Akatlar'da yaptık.Sezon bittikten sonra tekrar böyle bir organizasyon sözümüz var" dedi.

08.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline