Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2009, 14:28   #1
Bjk-Deniz
 
Bjk-Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş’ın en güçlü adayı biz oluruz!

Beşiktaş’a başkan adaylığı konuşulan Metin Keçeli, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada “Benim oyları bölmek için aday olmayı düşündüğüm söyleniyor. Bunu Demirören ve Aksu söyletmiyordur, ama bu iki ismin yanındaki bazı fanatikler söylüyor olabilir. Ciddiye almıyorum. Benim Beşiktaş’a aday olacağımı söylemem birilerini rahatsız ediyorsa, bu durum Beşiktaş’ın çıkarınadır. Biz aday olursak, seçimi kazanmaya en yakın aday, en güçlü aday oluruz” dedi.
Metin Keçeli’nin aday olması durumunda listesinde eski yönetici ve başkan adaylarından Fikret Orman ile Hasan Arat da olacak.

İşte Metin Keçeli’nin gündem yaratacak açıklamaları:
YÜZÜMÜN AKIYLA ÇIKMAK İSTİYORUM
Beşiktaş’ta çok zor şartlar altında kongre yapılacak. Biliyorsunuz. Beşiktaş’ın mali yükü çok. Zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde Beşiktaş’ın maddi ve manevi açıdan iyi yönetilebilmesi için iyi bir kadroya ihtiyaç var. Bu kadroyu kurabilmek adına çeşitli görüşmelerde bulunuyorum. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyorum. Bu işe girersem yüzümün akıyla çıkmak isterim. Bunun için gerekli maddi desteğin sağlanması lazım.
Bu şartları oluşturabilirsem, kamuoyuna başkan adayı olacağımı açıklayacağım. Oluşturamazsam, yine kamuoyuyla paylaşacağım ve “Ben her zaman Beşiktaşlıyım, başkan adaylığı olma şartlarım oluşmadı. Bu durumda ben aday olmayacağım” diyerek kararımı deklare edeceğim.

ELİMİ TAŞIN ALTINA SOKMAYA KARAR VERDİM
Beşiktaş’ın iyi yönetilmediği kanaati kamuoyu tarafından paylaşılıyordu. Bu nedenle taraftarlar, Beşiktaş’ta daha önce yöneticilik yapmış çevreler benim başkan adayı olmamı istediler. Üzerimde çok yoğun bir baskı oluştu. Ben de bu nedenle adaylığı düşünmeye başladım. Elimi taşın altına sokmaya karar verdim.

HİKMET ÇETİN ADAY OLMADIĞIM İÇİN BENİM ADAY OLMAM İSTENDİ
Hikmet Çetin’in aday olması konusunda yoğun bir talebimiz oldu. Ancak sayın Çetin değişik nedenlerle aday olmaktan vazgeçti.
Sonrasında bana teklif geldi, ben de bu çalışmalarımı sürdüreceğim. Sonucu açıklayacağım, yeterli desteği bulamazsak çekileceğiz.
Şunu çok açık söylüyorum, adaylığa karar verirsek, seçimi kazanmaya en yakın aday biz olacağız.

FİKRET ORMAN VE HASAN ARAT YANIMDALAR
Eski başkan adaylarından ve yöneticilerden Fikret Orman, Hasan Arat ve Faik Akdil benim yanımdalar. Çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz.

ADAYLIĞIM BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYORSA
BU, BEŞİKTAŞ’IN ÇIKARINADIR
Ben Beşiktaş’ın sonradan gelmiş kiracısı değilim, kimilerine göre sahiplerindenim. Ben Beşiktaş’ın için de çok eskiyim. Benim gibi birisine bölücü gibi bir yakıştırma yapmak son derece yersizdir. Ben Beşiktaş’ta 1978 yılından beri varım. Benim şartların oluşması durumunda Beşiktaş’a aday olacağımı söylemem birilerini rahatsız ediyorsa bu durum Beşiktaş’ın çıkarınadır.
Benim hakkımda Yıldırım Demirören ve Murat Aksu’nun oyları bölmek için çıktı diyeceklerini sanmıyorum, ama bazı fanatik destekçileri böyle ifadeler kullanmış olabilir. Ama ben bunları ciddiye almıyorum.
radyospor.com
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Bjk-Deniz Ofline   Alıntı ile Cevapla