Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2009, 18:31   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tevez: Futbolu bırakabilirim

Click the image to open in full size.



25 yaşındaki Carlos Tevez, 2010 Dünya Kupası'ndan sonra futbolu bırakabileceğini söyledi. Arjantinli forvet buna gerekçe olarak milli takımda "ilk tercih" konumunu yitirmesini ve yorgunluğu gösterdi.

Tevez henüz 25 yaşında olmasına karşın futbola doymuş gibi görünüyor. Manchester City'nin Arjantinli forveti futbolu bırakmak ile bırakmamak arasında gidip geliyor.

Tevez "Bu çetrefil bir konu... Bir yanda ailem, diğer yanda Boca Juniors'a geri dönme arzusu var. Bu konuyu düşünüyorum. Dünya Kupası'nı kazandığımız takdirde futbolu bırakma seçeneği de aklımdan geçiyor. Diğer yandan Manchester City ile sözleşmem 2014'te dolacak" dedi. Milli takımda şansını iyi kullanamadığını düşünen yıldız futbolcu "Milli takımın gol ihtiyacını karşılayamadım. Dolayısıyla diğer çocukların önüme geçmesi normal" diye konuştu. Tevez ayrıca futbolun hayatında bu kadar çok yer kaplamasından yorulduğunu söyledi. Ünlü forvet "Ailemle birlikte olmanın tadını çıkarmak istiyorum. Biraz durup futboldan uzaklaşmak istiyorum. Bugüne kadar futbol için yaşamak beni doyurdu" ifadelerini kullandı. Tevez geçen ay da Arjantin Milli takımına yönelik eleştirilerden bıktığını; pek çok kötü niyetli eleştiri ile karşılaştıklarını söylemişti.

Arjantinli futbolcu bugüne kadar üst üste 3 kez "Güney Amerika'da yılın futbolcusu" seçildi. 2003'te Boca Juniors ile Libertadores Kupası'nı kazandı; 2004'te Arjantin milli takımıyla olimpiyat; 2005'te Corinthians ile Brezilya Ligi şampiyonu oldu. Ayrıca Manchester United'ın 2 Premıer League, bir de Şampiyonlar Ligi zaferi elde etmesine katkıda bulundu.
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla