Kongrede oy veren kangren olsun | | Besiktasimizin Baskanidir dedik, efendiligimizi koruyalim dedik ama bu kadar sabir bu kadar sessizlik batirdikca batiriyor Kartalimi. Ben de artik vitesten attim beyler.
Ocak ayinda kongreye gidipde su adama oy verenin elleri kirilsin, sana oy veren kangren olsun daha ne diyim ben ya. Dünyada esi benzeri olmayan taraftari, yine esi benzeri olmayan metodlarla yok etmeye calisiyosun, herkes sahip olmak isterken sen elinin tersiyle itip altina dinamit koyuyorsun bu taraftarin.
Verdigin demeclere mi yanalim, mahkemelere ödenen paralarami, yoksa bonservislere ödenen milyonlara mi, futbolcu kiyma makinasi yaptigin takima mi, bedavaya verip sonra kiraladigin futbolculara mi, kafan calismiyo desem yalan olur. Aldigin bütün futbolcularin borclarini karsina aday cikmasin diye ocaktan sonraya attin, cok güzel hareketler bunlar.
tribün protestoya baslayinca amigolari dövdürttün, sonra da stad disina attirdin.
Temizlesene, sen federasyonu temizle,
temizlesene, sen basini temizle,
gücün sigara parasini mac biletine verren garibana mi yetiyor.
Tam da fener maci öncesi bu mu senin baskanligin camiayi bir araya toplama kabiliyetin, hic bir sey yapmasan en azindan hata yapmamis olacaksin.
Bu takim bu sene sana ragmen sampiyon ulannn!
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz |