Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2009, 13:25   #2454
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
A.Bukharov Kartal Olabilir

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli golcü istedi, menacerler aranan forveti buldu...

Rubin Kazan’ın ve Rus futbolunun parlayan yıldızı Alexandr Bukharov, Beşiktaş’a önerildi. Geçen sezon 21 maçta 15 gol atan genç forvet, devre arasında Kartal olabilir.

Fanatik'in haberine göre, kadroda revizyon yapmayı planlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, lige verilen arayı fırsat bildi ve transfer için kolları sıvadı. Menacerlerle bir görüşmede bulunan tecrübeli çalıştırıcının, “Ara transferde bir orta saha, bir de forvetle kadroyu güçlendirmeyi planlıyorum. Bunun için aralık ortasına kadar, transferi mümkün olabilecek isimlerden bir liste çıkarın. Her şeyi tüm ayrıntıları ile istiyorum” dediği öğrenildi. Çok gizli olarak gerçekleştirilen bu görüşmenin ardından menacerler hemen arayışlara geçti ve yıldız bir isimle Denizli’ye döndü: Alexandr Bukharov...

1.93 boyunda, bonservisi elinde
Son yıllarda çıkışa geçip, Euro 2008’de yarı final oynayan Rusya’nın yetiştirdiği genç ve yetenekli isimlerin başında gösterilen Bukharov’un ocak ayında boşa çıkacağı ve Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Rubin Kazan’ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük rol oynayan 1.93 boyundaki Bukharov, forma giydiği 21 maçta rakip fileleri tam 15 kez havalandırmıştı. 24 yaşındaki Bukharov, 28 saniyede attığı golle, Rus Ligi’nin en erken golünü atan isim olma unvanını da elinde bulunduruyor.

1 soru, 1 cevap
Bukharov, Beşiktaş’a faydalı olur mu?

Aleksandr Bukharov henüz 24 yaşında ve çok kuvvetli bir forvet. Her zaman oynamaya hazır. Bu sezon Rubin’de kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Gol yollarında çok iyi ve tam bir takım oyuncusu. Rusya’nın hocası Hiddink, baraj maçlarını geçmeleri halinde onu milli takıma alabilir. Şu an Arshavin ve Pogrebnyak gibi yıldızların arkasında sırasını bekliyor. Hem hızlı hem de kuvvetli. Topu çok iyi saklıyor. Performans anlamında da oldukça istikrarlı bir grafik çiziyor. Beşiktaş, Rubin’den daha büyük bir kulüp. Bu transfer Bukharov’un kariyeri için muhteşem olur.

Boris Bogdanov / Sportekspress

Bukharov kimdir?
Ülkesi: Rusya
Doğum yeri: Naberezhnye Chelny
Doğum tarihi:
12 Mart 1985
Boyu: 1.93
Mevkii: Forvet
Oynadığı takım: Rubin Kazan
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline