Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2009, 13:41   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Operasyonlar Sürecek"

Click the image to open in full size.
Demirören, “Küfür eden ele başlar alındı. Tüm kulüplerimiz bu olaya destek olursa Türk futbolu için milat olur” dedi.

Beşiktaş'ta özellikle Denizlispor ve akabinde Şampiyonlar Ligi’nde 3-0’lık Wolfsburg yenilgisi sonrası siyah beyazlı taraftarların başkan Yıldırım Demirören’e ettiği küfürlerin yankısı sürüyor.

Hürriyet'in haberine göre, İnönü Stadı’nda yer alan kameralardan yapılan tespitler sonrası olaylara karışan 36 Beşiktaş taraftarı 1 yıl boyunca statlara giriş yasağı ile karşı karşıya kaldı. ‘Tribünleri bir bir temizleyeceğim’ diyerek küfüre karşı savaş açan Demirören, bu işin peşini asla bırakmayacağını söyledi. Başkan, şöyle konuştu: “Ele başlar alındı. Küfür edenlere tek tek ulaşıldı. Olaya tüm kulüplerimiz destek olursa, bu Türk futbolunun küfürden kurtulması anlamına gelir. Yani milat olur. Ben bu işi sonuna kadar götüreceğim. Operasyonlar devam edecek. Amacımız statlarda daha iyi bir ortamda maç izlettirmek.”

Tiyatro seyreder gibi maç seyretsinler

Alen Markaryan (Çarşı): “Suçu ve günahı olmayan kişiler cezalandırıldı. Hiçbir zaman küfrün içinde olmadım. Gerekli açıklamayı pazartesi günü yapacağım”

Erdal Keleş (Karagümrük): “Küfrün içinde yer alan biri olmadığımı herkes bilir. Ancak yanlış haberler yüzünden yaşın yanında kuru da yanar misali bir durum oluştu. Şimdi Beşiktaş tribünleri bomboş kalacak, tiyatro seyreder gibi maçlarını seyretsinler” dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla