Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2009, 19:14   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Marcelo:"Barcelona Bizden İyi Değil"

Click the image to open in full size.
Real Madrid'in solbek oyuncusu Marcelo, bu ayın sonunda Camp Nou'da Barcelona ile yapacakları karşılaşmada rakiplerini yenebileceklerini ve bu karşılaşmadan çekinmediklerini söyledi.
Marcelo Marca'ya verdiği röpörtajda Bernabeu'da oynamaktan nasıl zevk aldığını ve teknik direktörleri Manuel Pellegrini'nin kendilerini bu sezon zafere ulaştıracağını ifade etti.
21 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Tek çözümün Manuel Pellegrini için çok çalışmayı sürdürmek olduğunu biliyoruz. En iyi takımlar kaybettikleri zaman bu başarısızlıktır. Ama bence iyi bir konumumuz var ve iyi çalışıyoruz. İyi sonuçlar gelecek" şeklinde konuştu.
En önemli rakipleri Barcelona hakkında da konuşan genç futbolcu, sözlerine şu şekilde devam etti: "Barcelona ile olan maçımıza bakmıyoruz çünkü öncelikli olarak Racing Santander ve Zurich'e karşı maçlarımız var. Her şeyi maçtan maça düşünmeliyiz. Barcelona'nın bizden iyi olduğunu düşünmüyoruz. Camp Nou'da neler olacak göreceğiz ama onlara karşı bir kıskançlığımız yok."
Yazın kadroya katılan yeni isimler hakkında konuşan ve özellikle Kaka hakkında yaptığı açıklamalarla sözlerine devam eden Marcelo, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Kaka en iyilerinden bir tanesi. Kaka ile oynamak Raul ile oynamak kadar kolay. Çok zekiler ve her an ne yapacaklarını biliyorlar. Bu tipteki oldukça kaliteli futbolcularla ahenk içinde oynamak kolay."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla