Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2009, 22:29   #21
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sayın Hakan Aksoy sürekli Demirören'in kendi parasını acımadan Beşiktaş'a harcadğını söylüyor

Sayın Aksoy bu kulüp maddi olarak en çok Demirören'e borçlu.Sanki babasının hayrına mı veriyor.Parasını geri alacak.

Yabancı transferlere ne diyorsunuz sayın Aksoy.Ben bu yıldan bahsetmiyorum.Son 6 yılda yönetimin yaptığı Diattalar-Higuenler - Delbosqueler vs. aklıma gelmeyen bir çok isimden bahsediyorum

Yok efendim Gese elanoya şu kadar vermiş.Yok efendim febe maldonadoya josicoya şu kadar para vermiş.

Bana ne kardeşim febeden geseden.Ben kendime bakarım! Medya sürekli bizi kötülüyorsa bu bizim değil sizin suçunuzdur.Medya ile ilişkileri siz ayarlıyorsunuz

Bu yönetim son 6 yılda ne yaptı! Ekonomik olarak yükseldik diyorsunuz.bilmem kaç tane okul açtık- bilmem kaç tane mağaza açtık diyorsunuz.Fulya diyorsunuz.Ama en çok borçlu kulüp biziz. Bana bunu açıklarmısın sayın Aksoy!

Bu yönetim amatör branşlarda başarı dedi.Hani nerede? Voleybol takımı küme düşü!

hentbolda sadece biraz göğsümüz kabardı.Onun dışında göze batacak ne başarımız var. Hala geçen yılki şampiyonluğun kutlamalarını mı yapıyorsunuz yoksa?

Taraftar yıldız istemiş.Kulübün bütçesie göre transfer yapılırmış.Arkadaş Tabata'ya 8 milyon verirken kime sordun.Hiç mi yüreğin sızlamadı? Tabata ya 8 milyon veren bir adam ya enayi olmalı ya da hiç dayak yememiştir demedinmi hiç kendine.Rakiplerimiz dünya yıldızı alırken biz neden yüksek bonservislerle 2. sınıf oyuncu alalım.Bu hataları neden görmezden geliyorsun sayın aksoy


Sayın demirören'in Beşiktaşlılığını sorgulamak bana düşmez.Adam ne kadar iyi-kötü niyetli olursa olsun.Başarısızsa başarısızdır.Göz var nizam var kardeşim.Adam başarısız.Yerini artık başkasına bırakması gerekiyor.

Taraftarın gözünü 6 yılda elde edilen 1 şampiyonluk 3 Türkiye kupasıyla boyayamazsınız.Avrupada ne yaptınız sayın yönetim!

Taraftar küfür etmekle yanlış yapmıştır bence.Küfür etmedende istifaya davet edebilirdi.Ama inönüdeki 30.000 tane adam sana küfür ediyorsa(tepki anlamında) da bir bildiği vardır(inönü dışındakileri saymıyorum bile).

Aklıma gelen şimdilik bunlar.Saygılarımla
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Asi Ruh tarafından (16-11-2009 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir..
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla