Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2009, 10:03   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zor Da Olsa Orlando

Click the image to open in full size.
Doğu konferansının güçlü takımlarından Orlando Magic, doping cezası nedeniyle 10 maç oynayamayan Rashard Lewis'in dönüş maçında, sahasında Charlotte Bobcats'i zorlansa da 97-91 mağlup etmeyi başardı.

İlk yarıda Dwight Howard'ın oyunda olmadığı bölümlerde, Marcin Gortat'ın da hastalığı dolayısıyla oynamamasından dolayı pota altını iyi kullanan Charlotte kolay basketler bularak devreyi 52-50 önde geçti. Üçüncü çeyrekte Pietrus önderliğinde üçlükçü kimliğine dönen Orlando 8 sayı farkla son çeyreğe girdi. Final periyodunda ise Vince Carter'ın sorumluluk alarak kritik atışları sokması Orlando'yu galibiyete taşıdı.
Orlando'da 7 oyuncu çift haneli skor üretirken, en skorer isim 16 sayı-6 ribaund-5 asist-3 top çalmayla oynayan Jameer Nelson oldu. Maçın en kritik üçlüğünü atan Vince Carter 15 sayı-4 ribaund, vasat bir maç çıkaran Dwight Howard da 14 sayı-11 ribaundla maçı tamamladı. Cezasını tamamlayarak yeniden takımına dönen Rashard Lewis henüz ritmini bulamamış gözükürken maçı 4/15 isabet ve 10 sayıyla bitirdi. Ryan Anderson 12, Pietrus ve Bass da 10'ar sayıyla mücadele ettiler.
Bobcats cephesinde oyuna benchten dahil olan Ronald Murray ürettiği 31 sayıyla kariyer rekorunu egale ederken, Boris Diaw 10/13 isabetle 21 sayı kaydetti. Maçtan birkaç saat önce Bobcats'e takas olan Stephen Jackson ise yeni takımıyla çıktığı ilk maçta 4/14 isabetle 13 sayı-9 ribaund üretti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla