Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2009, 11:13   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zeytinburnuspor Toparlanmak İstiyor

TFF 2. Lig 1. Grup'ta son sırada yer alan Zeytinburnuspor'da, kulüp başkanı Ünal Tonbulel, ortaya koydukları oyunun sonucunu alamadıklarını söyledi.
Genç bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Tonbulel, ''Şu ana kadar yaptığımız karşılaşmalarda iyi bir görüntü ortaya koyduk. Takımımız mücadele anlamında elinden geleni yapıyor. Ancak maalesef istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Özellikle son bölümlerde maçlarımızı yitiriyoruz. Bunun dışında hatalı hakem kararlarından dolayı kaybettiğimiz karşılaşmalar oldu'' dedi.
Ünal Tonbulel, dün Gebzespor ile sahalarında yaptıkları karşılaşmada 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatarak, ''Bu maçta da son dakikalarda yediğimiz golle 2 puandan olduk. Ancak biz toparlanacağımıza ve üst sıralara tırmanacağımıza inanıyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Teknik direktör Osman Gökhan ile yollarımızı ayırıp, yerine İrfan Köklü'yü getirdik. Devre arasında yapacağımız birkaç takviyeyle de takımızı güçlendireceğiz. Bu kötü durumdan çıkacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.
Zeytinburnuspor, 14. hafta sonunda grupta 10 puanla son sırada yer alıyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla