Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2009, 19:52   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ümit Korkmaz'dan Skibbe'ye Ultimatom

Click the image to open in full size.
Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımı futbolcularından Benjamin Köhler ile birlikte Ümit Korkmaz, teknik direktör Michael Skibbe'ye kazan kaldırdı. Skibbe'nin tutumundan şikayetçi olan her iki futbolcuda, "Devre arasına kadar bekleyeceğiz. Şans verilmezse gideriz" şeklinde ultimatom verdiler.
Almanya 1. Futbol Ligi ekibi Eintracht Frankfurt'ta kazan kaynıyor. 2004 yılından beri takımın ilk 11'inde yer alan Benjamin Köhler ile Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya A Milli Takım formasıyla oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Ümit Korkmaz, antrenörleri Michael Skibbe'nin tutumunu eleştirdiler.
Geçen sezon ayak bileğindeki beşinci tarak kemiği aynı yerden iki kez kırılarak büyük bir şanssızlık yaşadığını, bu yüzden Bundesliga'da verimli olamadığını vurgulayan Ümit," Bu sezon başından beri ilk 11'de yer verilmedi. Son maçta Leverkusen'de 45 dakika oynadım. Başarılı olduğuma da inanıyorum. İlk 11'de oynayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Şu anda tek isteğim Bundesliga'da oynamak ve tekrar Avusturya A Milli formasını giymek. Bunun için tanrıya dua ediyorum. Takımıma kalpten bağlıyım. Fakat ilk yarının bitimine dek oynayacağımız 5 maçta şans verilmezse, kendime başka bir takım arayacağım" diye konuştu.
HEDEFİ FRANKFURT'LA ÜST SIRALAR
Annesi Ayten ile birlikte Frankfurt yakınlarındaki Neu İsenburg'ta kalan Ümit Korkmaz taraftarlardan gelen sevgi selinin kendisini daha da hırslandırdığını söyledi.
SKİBBE'DEN YEŞİL IŞIK, FUNKEL İSTİYOR
Bundesliga'ya kötü başlayan ve ligde 16 puanla 11. sırada yer alan Frankfurt'un teknik direktörü Michael Skibbe, 'Korki' lakabıyla çağırdığı Ümit'e yeşil ışık yaktı. Skibbe, şu açıklamayı yaptı:
"Ümit'in tamamen iyileşmesi takımıza ayrı bir güç katacak. Antrenmandaki performansı beni umutlandırdı. Geçen haftaki maçta iyi oynadı. Evimizdeki Mönchengladbach maçına kadar çalışmalarımız iyi giderse, kadroya girecek."
HERTHA BERLİN, ÜMİT'E TALİP
Öte yandan Bundesliga'da ligin dibine demir atan Hertha Berlin, Frankfurtlu Ümit Korkmaz'a talip oldu. Hertha Teknik Direktörü Friedhelm Funkel'in geçen sezon antrenörlük yaparken Frankfurt'ta transfer ettiği eski futbolcusunu ısrarla istediği açıklandı.

KÖHLER DE DERTLİ Geçen sezon takımın bütün maçlarında yer alan Benjamin Köhler'de, "Sezon başından beri çok iyi çalışıyorum. Birden yedekler arasına konulmayı anlayamıyorum. İlk yarı sonuna kadar bekleyeceğim. Şans bulamazsam kendime başka kulüp arayacağım" dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla