Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2009, 17:56   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Organize İşler Bunlar

Görevi aldığında kulübün resmi borcu 16 milyon € . Bugün açıklanan rakamlar ile kulübün resmi borcu 181 milyon 357 bin TL bu da yaklaşık 83 milyon € yapar. Görevi devraldığında iki Tabata fiyatı olan borç bugün 5 katına çıkarılmış durumda. Koltukta oturduğu 5 senede harcanan paralar ortada ancak alınan başarılar harcanan paralar ile örtüşmüyor. Kongre üyeleri bunları neden sormuyor da hala başkanın yanında yer almak istiyorlar ?

Bu sorunun cevabı budur ''Organize İşler Bunlar''.

Bizim fedakar,cefakar ve harbi Beşiktaş'lı olan sevgili kongre üyelerimiz hiçbir sorumluluktan kaçmayarak Beşiktaş'a hizmet için kendi firmalarından kulübe borç para veriyorlar ancak 1 verip 5 almak şartı ile yani anlayacağınız o kadar büyük Beşiktaş'lılar. 5 yılda harcanan paraların neden sorulmadığı , herkesin neden başkanın yanında yer almak istediği bu örnek ile apaçık ortada bunlar Organize İşler bugun ona yarın bir başkasına bu böyle devam edecek yani kulüp organize bir şekilde boşaltılacak. Kim istemez böyle bir kazanç 1 ver 5 al üstüne üstük Beşiktaş'a zor günlerinde destek oldum diyede sağda solda reklam yap.

İşte bu bizim zor gün dostlarımız Ocak ay'ında oy kullanacaklar. Hepsi Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda oy kullanacaktır eminim. Hedefler büyük hedef Beşiktaş'ı ortadan kaldırmak. Bu kulübün gerçek sahibi taraftara kimse kızmasın yok takım zarar görüyormuş yok futbolcu etkileniyormuş protesto değil destek olmalıymış yanlış yapmış küfür etmiş.

Bugün taraftara kızanlar onları yadırgayanlar 5 yıldır harcanan paralara neden sessiz kaldıklarını açıklasınlar önce. Kendi pislikleri ortaya çıkar diye korkuyorlarsa sorun değil bir 36 kişiye daha ceza verirler içimizden ona da sessiz kalırız !!!

Yeter Artık Aday Olma !!

Saygılarımla
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla