Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2009, 19:34   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea'den Aguero İçin Servet

Click the image to open in full size.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin, İspanyol ekibi Atletico Madrid'de forma giyen Arjantinli yıldız Sergio Aguero için 50 milyon poundu (yaklaşık 125 milyon TL) gözden çıkardığı iddia ediliyor.
Chelsea'nin Aguero aşkı bitmek bilmiyor. Genç Arjantinli yıldız Sergio Aguero'yu uzun süredir renklerine bağlamak isteyen İngiliz ekibi Chelsea'nin bu transfer için yeniden harekete geçtiği ve rekor bir teklifle Atletico Madrid'in kapısını çalmaya hazır olduğu ifade edildi.
İngiliz Daily Mail Gazetesi, Chelsea'nin Atletico Madrid'e Aguero için 50 milyon pound (yaklaşık 125 milyon TL) teklif etmeye hazır olduğunu duyurdu. Transferin gerçekleşmesi halinde Aguero, Premier Lig'de en fazla bonservis bedeli ödenen futbolcu olacak.
Özellikle Spor Tahkim Mahkemesi CAS'ın Chelsea'nin transfer yasağını yeni bir karara kadar kaldırmasının ardından elini çabuk tutmak isteyen İngiliz ekibinin yöneticileri Ocak ayında bu transferi bitirmek istiyor.
Uzun süredir ekonomik krizle boğuşan Atletico Madrid'in de Chelsea'nin bu teklifine sıcak bakacağı iddia ediliyor.
Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Maradona'nın damadı olan 21 yaşındaki Aguero, henüz 15 yaşında Arjantin Ligi'nde forma giymeye başladı ve ligin en genç futbolcusu olarak tarihe geçti. 16 yaşında La Liga'nın yolunu tuttu. 2006 yılından beri Atletico Madrid forması giyen Aguero, Arjantin Milli Takımı'nda da oynuyor. Aguero bu yıl Arjantin'de Yılın Futbolcusu Ödülü'ne layık görüldü. Arjantinli oyuncu 2007 yılında ise FIFA tarafından Yılın Genç Futbolcusu Ödülü'ne layık görülmüştü.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla