Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2009, 12:37   #5
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Yolumuza devam ediyoruz"

Click the image to open in full size.
18. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. Eleme Grubu'ndaki 6. maçında, Rize'de Estonya ile golsüz berabere kalan milli takımda, teknik direktör Hami Mandıralı, önlerinde 4 maç daha olduğunu ve yollarına devam ettiklerini söyledi.

Hami Mandıralı, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, taraftarlarını mutlu edemedikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''Oynamaya çalıştık, ancak rakip oynatmadı. Pozisyona girdik, değerlendiremedik. Huzurlu bir hafta geçirmek için topu içeri atmalısınız'' dedi.
Avrupa'da zayıf takım olmadığını ifade eden Mandıralı, ''Trabzon'daki İsviçre maçında tek kale oynadık. Bugün ise futbol adına iyi işler yapamadık. Bireysel olarak bir şeyler yapmaya çalıştık, bunda da başarılı olamadık. Estonya güçlü bir takım değil. Biz her takımı yenebiliriz, ancak bazen olmuyor'' diye konuştu. Evlerindeki son 2 maçtan 1 puan alabildiklerini dile getiren Mandıralı, ''Önümüzde 4 maç daha var, yolumuza devam ediyoruz'' dedi.
-ESTONYA CEPHESİ-
Estonya Teknik Direktörü Frank Bernhardt ise takımının oyunundan tatmin olduğunu söyledi. Özellikle ilk yarıda iyi oynadıklarını vurgulayan Bernhardt, ''Rakip takımın baskısı oldu, iyi forvet oyuncuları var, ancak savunmamız iyiydi. Baskıyı önledik. Genel olarak takımımın oyunundan tatmin oldum'' diye konuştu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla