Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2009, 12:05   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cambiasso:"Ibrahimovic'in Oynamasını İstiyorum"

Click the image to open in full size.
Gelecek hafta Şampiyonlar Ligi F Grubunda Barcelona ile karşılaşacak olan Inter'de, takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso Ibrahimovic'in kendilerine karşı forma giymesini umduğunu söyledi.

Şampiyonlar Ligi F Grubunda önümüzdeki hafta Barcelona ile Inter Camp Nou'da karşı karşıya gelecekler. Geçtiğimiz yaz Inter'den Barcelona'ya transfer olan İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic kaslarındaki problemden dolayı bu maçta forma giyemeyebilir.
Bu maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Inter'in Arjantinli orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso, "Büyük maçlar harika takımlar tarafından tartışmaya açılır. Zlatan'ın da orda olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu hafta sonu Bologna'ya karşı maç oynayacak olan Inter'de Cambiasso açıklamalarını şu şekilde noktaladı: "Şampiyonlar Ligi maçlarından önceki maçlar çok tehlikelidir Bu yüzden cumartesi günü 3 puanı almaya odaklanmalıyız. Daha sonra kalanını düşünücez. Eğer kazanırsak Barcelona'ya sıkıntımı yaratacağız? Biz kendi işimize bakmalıyız. Henüz elemlere kalmadık. İlk olarak bunu düşünmeliyiz."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla