Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2009, 19:14   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Cola Turka - Galatasaray (TBBL 5.Hafta)

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka bayan basketbol ekibimiz, Bayanlar Basketbol Ligi'nin 5. Hafta mücadelesinde ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray'ı Akatlar BJK Cola Turka Arena'da konuk edecek. 22 Kasım 2009 Pazar günü, saat 15:30'da başlayacak olan mücadeleyi; Yücel Çilingir, Murat Ciner ve Şeyhmuz Melek hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma ayrıca D Spor ekranlarından naklen yayınlanacak..

Ekibimizde sakatlığı bulunan Fransız guard Lucie Melek Bouthors bu maçta forma giymeyecek. Sezon öncesi ameliyat olan Tuğba Taşçı'nın da oynaması beklenmiyor. Ayrıca gribal enfeksiyon geçiren Gergena Branzova Erdenay ve dizinde ufak bir problem olan Dubravka Dacic'in son durumları ise maç saatinde belli olacak. Bu iki ismin maçta oynama olasılığı yüksek..
Konuk Galatasaray'da ise geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Işıl Alben bu maçta forma giymeyecek. Yeni transferleri Katie Douglas'ın ise ilk kez bu maçta oynaması bekleniyor..

Ligde geride kalan 4 hafta sonunda iki ekibinde; 3 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunuyor. Ekibimiz averajla üçüncü sırada yer alırken, konuk Galatasaray ise averajla ikinci sırada. Bayanlarımız hafta içinde FIBA Euro Cup maçında Yunan ekibi Sony Athinaikos'u 80-75 mağlup ederken, Galatasaray ise FIBA Euro League maçında Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımına deplasmanda 69-54 mağlup olmuştu..

Bu arada karşılaşmanın biletleride Biletix'ten satışa sunuldu. Bilet fiyatları ise şöyle;

BJK Bench Arkası: 10 TL
Protokol: 50 TL
Tribün: 5 TL



Beşiktaş Cola Turka - Galatasaray
Yer: Akatlar Beşiktaş Cola Turka Arena

Tarih/Saat: 22 Kasım 2009 - 15:30
Hakemler: Yücel Çilingir, Murat Ciner, Şeyhmuz Melek
TV Yayını: D Spor
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla