Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2009, 23:34   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mavi Mavi Masmavi: 4-0

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier League'de 13. hafta karşılaşmasında Stamford Brigde'de Wolverhampton Wanderers'ı konuk eden Chelsea 4-0 galip gelerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü.

Chelsea'yi farklı galibiyete taşıyan goller 5'te Malouda, 12 ve 22'de Essien ve 56'da Joe Cole'dan geldi. Malouda ve Essien'in ilk golü görülmeye değerdi.
Bu mücadelede Chelsea'nin FIFA'dan transfer cezası almasına sebep olan Gaël Kakuta da forma giydi. Kongo orijinli 18 yaşındaki genç Fransız ilk kez Chelsea formasını sırtına geçirmiş oldu.
Bu sonucun ardından Chelsea ligde puanını 33 yaptı ve Arsenal'in haftayı Sunderland deplasmanında aldığı 1-0'lık yenilgi ile kapatmasıyla rakibiyle olan puan farkını 8'e çıkardı.
Chelsea bu galibiyetle yeni bir rekora da imza attı. Maviler evinde oynadığı son 12 maçı da galibiyetle tamamlayarak müthiş bir başarı gösterdi. Chelsea'nin bu alanda rekoru daha 25 Şubat 2006 ve 17 Eylül 2006 arasında süren 11 maçlık galibiyet serisiydi.
Chelsea: Petr Cech, Ashley Cole, John Terry, Rodrigo da Costa Alex, Juliano Belletti, Michael Essien, Joe Cole, J, John Obi Mikel, Florent Malouda (Nemanja Matic, 70), Salomon Kalou (Fabio Borini, 79), Nicolas Anelka (Gael Kakuta, 59)
Wolverhampton Wanderers: Wayne Hennessey, Richard Stearman, Jody Craddock, Christophe Berra, David Edwards, Karl Henry, Andrew Surman, Greg Halford, Matt Jarvis, Segundo Castillo (Michael Kightly, 53), Sylvan Ebanks-Blake (Andy Keogh, 62)
Premier League'de Cumartesi gündüz bölümünde oynanan maçlardan alınan sonuçlar şu şekilde oluştu: Liverpool 2 - 2 Manchester C.
Birmingham C. 1 - 0 Fulham
Burnley1 - 1 Aston Villa
Chelsea 4 - 0 Wolverhampton W.
Hull C. 3 - 3 West Ham U.
Sunderland 1 - 0 Arsenal
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla