Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2009, 23:38   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Anfield Road Buruk: 2-2

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig'de 13. hafta maçında Liverpool ile Manchester City Anfield Road'da karşı karşıya geldi.
Müthiş bir mücadeleye sahne olan ilk yarısı 0-0 golsüz eşitlik ile sona eren karşılaşma 2-2'lik beraberlik ile sona erdi.
Liverpool'un golleri 50. dakikada Skrtel ve 77. dakikada Benayoun'dan geldi. Manchester City'nin gollerini, karşılaşmanın 70. dakikasında Emmanuel Adebayor ve 75. dakikasında Ireland kaydetti.
Manchester City karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Liverpool'da teknik direktör Rafael Benitez, bu karşılaşmada İspanyol yıldız Fernando Torres'ten faydalanamadı. Sakatlık sürecini atlatan Steven Gerrard ise ilk 11'deki yerini aldı.
Manchester City'de ise teknik direktör Mark Hughes ideal forvet hattını Liverpool karşısında da bozmadı ve Craig Bellamy - Emmanuel Adebayor ikilisini sahaya sürdü. Arjantinli golcü Carlos Tevez, karşılaşmaya ikinci yarıda dahil oldu.
Öte yandan Liverpool'da Daniel Agger karşılaşmanın 11. dakikasında sakatlanarak yerini Sotirios Kyrgiakos'a bıraktı. Agger'in henüz maçında sakatlanmasının şokunu üzerinden atamayan Liverpool'a bir kötü haberde 18. dakikasında Babbel'den geldi. Torres'in yokluğunda Benitez'in en büyük kozlarından biri olan Babbel, 18. dakikada sakatlandı ve yerini Yossi Benayoun'a bıraktı.
Liverpool, Manchester City karşısında aldığı beraberliğin ardından Premier Lig'deki puanını 20'ye yükseltti.
Liverpool ile karşılaşmadan önce Premier Lig'in en az yenilen (1) takımı olan Manchester City ise Anfield Road'da aldığı sonucun ardından 20 puanda kaldı. Manchester City, ligdeki ilk mağlubiyetini 6. haftada Manchester United karşısında almıştı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla