Alex : ''Fink Oyun Oynamadı!'' | | Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
Alex’in LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şunlardı: -“İLK YARIDA YARATICI OLAN BİZDİK”-
Maçı iki bölüme ayırmak gerekir. İlk yarıda daha yaratıcı olan taraf bizdik. İkinci yarıda da işler iyi giderken Emre’nin sakatlığının yaşandığı ara iyi pozisyon alsak da Beşiktaş golü buldu. Ondan sonra da işler Beşiktaş için iyi gitti. Fink ve Bobo’nun gollerinden sonra maç bir anda değişik bir hal aldı. -“GÖKHAN İÇİN PENALTI VERİLEBİLİRDİ”-
Bu tür maçlarda skoru detaylar belirler. Benim direkten dönen topum da onlardan biriydi. Gökhan’ın bir pozisyonu vardı ona da penaltı verilebilirdi. Dediğim gibi bu tür detaylar bizim aleyhimize gelişti. -“BEŞİKTAŞ HAK ETTİ”-
Beşiktaş kazanmayı hak etti diyebiliriz. Fink maç içerisinde futbol oynamadı. Sahanın içinde yaptığı tek şey beni tutmaktı. Ben onu eleştirmiyorum tabi ki maç öncesi yapmak istediğini başarıyla yaptı. Ben bu durumdayken diğer boş arkadaşlarımızı kullanarak skora gidebilirdik ama başaramadık.
__________________ Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı ! |