Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2009, 09:32   #1
gandalfzeze
H4RdwAr3mANiA_Gökhan
 
gandalfzeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Pascal: Helal Olsun !

"Bu renkler ve bu taraftar ne kadar büyük olduğunu kanıtladı. Fenerbahçe beni hiç ilgilendirmiyor, çünkü biz siyah-beyazız"...

***

Helal olsun!

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, "En büyük Beşiktaş!" bunu mutlaka yazın... Siyah-beyazlı formayı o kadar özlemişim ki anlatamam. Ben de bu maçta en az futbolcular kadar yoruldum, terledim. Maç öncesinde favori olarak F.Bahçe gösteriliyordu çünkü Beşiktaş'ın önemli sıkıntıları vardı. Yönetim ile taraftar arasındaki sorunlar, sahaya da negatif yansımıştı. Click the image to open in full size.
Ama Beşiktaş taraftarı, ne kadar büyük olduğunu yine kanıtladı. Onları en iyi anlayan kişi benim! En kötü günümde bana hep sahip çıktılar, destek verdiler. Hepsini çok seviyorum ve bu galibiyetin onların desteği sayesinde geldiğini herkesin bilmesini istiyorum.

HEP BÖYLE OYNAYIN
Maça geçelim... Beşiktaş oyuna hızlı başladı ve ilk dakikalarda oyunu rakip sahaya yıktı. Eğer genç oyuncu Serdar Özkan biraz akıllı olsaydı, Beşiktaş daha maçın başında 2-0 öne geçerdi. Sonra F.Bahçe oyunda dengeyi sağladı. Ektili birkaç atakla, Beşiktaş'ın hızını kestiler. Ama sonra yine Beşiktaş oynadı, F.Bahçe seyretti. Ancak futbolculara şunu söylemek istiyorum; ben onları sadece derbilerde değil, tüm maçlarda böyle oynarken görmek istiyorum. Ben, bu renklerle bir kez daha gurur duydum!

TAKIM OLMAK ÖNEMLİ
Takımı gerçekten iyi buldum. Fakat yine söylüyorum, bu bir derbi. Dolayısıyla bu maçların havası çok farklı olur, Beşiktaşlı futbolcular bunu sakın unutmasınlar. Artık içeride ve dışarıda oynayacakları her maçta aynı performansı göstermeleri gerekiyor. Ben oynarken böyle düşünüyordum, takım olarak da böyle yapıyor ve kötü oynadığımız maçları da kazanabiliyorduk. Bu arada Mustafa Denizli'nin elinde Tello gibi bir oyuncu varken, Serdar Özkan'ı ilk 11'de sahaya sürmesini doğru bulmuyorum.

SERDAR'I BİTİRİYOR
Neden?Çünkü böyle yaparak genç Serdar'ı ateşe atıyor. Onu ilk yarı sonunda oyundan çıkarması, hem Serdar'ı bitiriyor, hem de bu futbolcunun taraftarla arasını açıyor. Zaten bu oyuncunun tribünlerle arasında sıkıntı var, kendisi de gol atamadığı için stresli.. Tüm bunlar bir araya gelince Serdar'dan beklenen verimi almanız imkansız. Onu kesinlikle ikinci yarıda oyuna almalısınız. Serdar erken çıkınca demoralize oluyor, bu şekilde onu kaybedersin. Ama ikinci yarıda girip, bir golle maçı kurtarırsa, herkes rahatlar.

YUSUF ÇOK FARKLI
Beşiktaş'ta Yusuf'un çok farklı özellikleri var. Oyunun içinde pozisyon yaratıyor, topla içeri giriyor, gol atıyor, attırıyor... Tabata ise sadece son top adamı. Bu nedenle Yusuf'un ilk 11'de oynaması normal. Herkes bana, "Bobo mu, Nobre mi daha iyi?" diye soruyor. Benim buna verecek bir cevabım yok, çünkü ikisini de çok iyi bilmiyorum. Fark etmez, biri oynasın ama kim oynuyorsa da gol atsın. Bu maçta Beşiktaş'ın en iyi ismi diye bir şey yok. Bu maçta ben başarılı bir grup, bir takım ve taraftar gördüm. Bunun adı Beşiktaş'tı!

FENER'LE İLGİLENMEM
F.Bahçehakkında konuşmak istemiyorum çünkü beni hiç ilgilendirmiyorlar. Şunu oynatmışlar, bu taktikle oynamışlar, umurumda bile değil... Beni ilgilendiren Beşiktaş takımı, onlar da bu maçta gerekeni yaptılar! Beşiktaş taraftarları ise çok başka, çok... Ben Beşiktaş'ta doğduğumdan beri, hep en üst seviyedeler. İnşallah onların bu desteği şampiyonluğu da getirecek. Daha çok maç var, temkinli olmak lazım. Sezon sonunda nasıl bir sıralama olur bilemem ancak bir tek hayalim var: Beşiktaş'ın şampiyonluğu!


PASCAL NOUMA
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gandalfzeze Ofline   Alıntı ile Cevapla