Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2009, 13:27   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hayat Biter Alem Biter Ortam Biter Çarşı Bitmez !!!

Fenerbahçe maçı öncesi verilen cezalar hepimizi derinden etkileyip üzmüş olsa da buna salyaları aka aka sevinen rakip taraftara dün bir kez daha gösterdik bu taraftarın KÖTÜ GÜNDE NASIL OMUZ OMUZA olduğunu.

Alen Abi , Cem Abi , Ayhan Abi , Harun , Emrah bunların hiçbiri tribünde değildi yani dün gece Beşiktaşımın kalbinde tribünü kontrol edecek kimse yoktu ama orada tek ses tek yürek vardı. Bu saydığım isimlerin olmadığı bir maçta o sete kimse saygısından çıkmadı. Çünkü o setin sahipleri bu insanlardı. Maç öncesi yapılan konuşmada set boş bırakılacak ve herkes bu isimler varmış gibi davranacaktı. O an ki duygu anlatılmaz yaşanırdı herkesin eminim tüyleri diken diken olmuştur.

İşte Beşiktaş taraftarını diğer taraftardan ayıran özelliklerden bir tanesi de bu hani hep bir ağızdan her maç bağarıyoruz ya İŞTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ dün gece bu söylediğimizi uygulamaya soktuk. Bundan sonra ki karşılaşmalarda tribün daha da birbirine bağlı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Böylesi önemli bir karşılaşmada böyle bir olgunluk gösterecek başka bir taraftar grubu olacağını zannetmiyorum. Bu nedenle dün o tribünde bulunan bütün kardeşlerime gönülden sevgilerimi sunuyorum.

Saygılarımla
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla