Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2009, 15:24   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manu Dolu Dizgin

Man Utd [3- 0] Everton
35' [1 - 0]Fletcher
66' [2 - 0]Carrick
77' [3 - 0]Valencia

Stat: Old Trafford

Hakem: Steve Bennett

Man Utd: Van der Sar, Rafael Da Silva(63' Scholes), Brown, Vidic, Evra, Valencia, Fletcher, Carrick(83' Gibson), Giggs, Rooney(74' Obertan), Owen

Teknik direktör: Alex Ferguson

Everton: Howard, Neill, Yobo, Distin, Baines, Gosling(46' Aiyegbeni), Rodwell, Heitinga, Cahill(83' Jô), Fellaini, Saha(83' Hibbert)

Teknik direktör: David Moyes

25 Kasım çarşamba günü temsilcimiz Beşiktaş'ı Old Trafford'da ağırlayacak olan Manchester United, İngiltere Premier Ligi'ni 13. haftasında orta sıralarda yer alan Everton'u ağırladı..

'Kırmızı Şeytanlar' rakibine 1992 yılının Ağustos ayında en son Old Trafford'da boyun eğerken, o tarihten bu yana oynanan 16 maçı 13'ünü ManU kazanırken, 3 maç ise eşitlikle sona erdi..

Bu arada ev sahibi ekipde sırtında problem olan Berbatov'un yerine, Michael Owen ilk 11'de yer aldı..

Chelsea'nin kazanmasıyla herhangi bir puanda kaybında, farkı açılcağının bilincinde olan Manchester ekibi maçın ilk düdüğüyle oyunu rakip kaleye yıktı.

Ev sahibi ekip aradığı golü 35. dakikada Fletcher'ın ayağından buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı..

İkinci 45 dakikada ilk yarıdaki silik görüntüsünü üzerinden atan Everton, yavaş yavaş rakip kalede gözükmeye başladı. 58. dakikada Fellaini'nin filere gönderdiği top ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

62. dakikada Rooney'in şutu üst direği yalayıp auta gitti.

ManU'yu rahatlatan gol Carrick'le geldi. Giggs'in soldan çıkardığı topta, ceza sahasının içinde sol ayağıyla düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi..

Rakibinin direnci kıran ev sahibi ekip Valencia'yla farkı üçe çıkardı.. Bu skorla Manchester United 13 maç sonunda 28 puana ulaştı, lider Chelsea'yi 5 puan geriden takibini sürdürdü. Old Trafford'da 3 puanı en son 17 sene önce gören Everton ise 15 puanda kaldı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla