Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2009, 16:13   #1
gokhan06_23
 
gokhan06_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tv'den İzledim İyi Oynamışım

F.Bahçe'yi neredeyse tek başına yıkan İbrahim Üzülmez, zaferin öyküsünü anlattı.

HtSpor'un haberine göre; siyah-Beyazlılar, soyunma odasında F.Bahçe maçına damgasını vuran 35 yaşındaki İbrahim Üzülmez’i tebrik kuyruğuna girdi. Bu sırada espriler peş peşe patladı. ‘Sol gösterip sağ vuran’ emektar Kaptan’a “En büyük İbo bizim İbo” temposu tutuldu. Siyah-Beyazlılar, soyunma odasında F.Bahçe maçına damgasını vuran 35 yaşındaki İbrahim Üzülmez’i tebrik kuyruğuna girdi. Bu sırada espriler peş peşe patladı. ‘Sol gösterip sağ vuran’ emektar Kaptan’a “En büyük İbo bizim İbo” temposu tutuldu İnönü’ye ‘favori’ olarak gelen Fenerbahçe’yi yenip

Manchester United ile yapacağı zorlumaç öncesimoral dopingi alan Beşiktaş’ta, farklı galibiyet soyunma odasını adeta bayram yerine çevirdi.

-SOYUNMA ODASI İNLEDİ-

Mustafa Denizli, soyunma odasının kapısının önünde oyuncularını bekledi ve tek tek alınlarından öperek, kendilerini tebrik etti. Siyah- Beyazlı futbolcular hep bir ağızdan şampiyonluk şarkıları söylerken, kutlamalardan en çok nasibini alan isim 35 yaşındaki kaptan İbrahim Üzülmez’di. Zaferin tadını sevinç çığlıklarıyla çıkaran futbolcular, perdeyi açan Fink’in golünde sağ ayağıyla müthiş bir asist yapan, Uğur İnceman’ın perdeyi kapatan sayısının da hazırlayıcısı olan Üzülmez’i tebrik yarışına girişti.

-KAPTANDAN UYARI-


Taraftarların “Deli İbrahim” lakabı taktığı emektar yıldıza takılmayı da ihmal etmeyen takımarkadaşları “Sen neymişsin be İbo! Seni sevmeyen olsun. Senin için bitmiş diyenler utansın. En büyük İbo bizimİbo. Takoz ayağınla bile gol attırdın” diyerek esprileri peş eşe sıraladı. Mustafa Denizli’nin kaptanlık pazubandıyla ‘iade-i itibar’ yaptığı İbrahim Üzülmez arkadaşlarının bu yaklaşımlarına gülümseyerek karşılık verdi. Soyunma odasın zafer şarkılarıyla çınlarken Kaptan arkadaşlarını uyarmayı da ihmal etmedi: “Rehavete kapılmayalım. İyi bir grafik tutturduk. Bunu devam ettirmeliyiz. Yarış bitmedi, yeni başlıyor. Önümüzde önce Manchester daha sonra Sivasspormaçları var. Her ne kadar Sivas çok kötü durumda olsa da bize karşı çıkışa geçmek isteyeceklerdir. Zor bir periyot bizi bekliyor.”

‘TV’de izleyince iyi iş yaptığımı fark ettim!’


Derbiden sonra yaşadıklarını HABERTÜRK’e aktaran İbrahim Üzülmez çarpıcı açıklamalar yaptı:
“Bana hep yaşım ve orta yapamadığım konusunda eleştiri geliyordu. ‘Bu yaşa gelmiş, orta yapamıyor’ diyorlardı. Fenerbahçe maçında bu konudaki eleştirilerin boşa olduğunu gösterdim. Övgüyü hak ettiğimi düşünüyorum. Açık konuşayım, oyun içinde bu kadar başarılı orta yaptığımın farkına varamadım. Eve gittim, televizyonda izleyince, gerçekten iyi işler yaptığımı gördüm. Bu da beni çok sevindirdi. Önemli olan benim iyi oynayıp, kötü oynamam değil, kazanmaktı. Fenerbahçe maçı gerçekten çok önemliydi. Allah korusun, yenilseydik bizim için bazı şeyler belki tamamen bitecekti. Yani lig için kendi kendimize ‘Geçmiş olsun’ diyecektik. Ama kazanmasını bildik.
Hocamız bizi gerçekten çok iyi motive etti. Hem F.Bahçe’nin gücünü anlattı hem de zaaflarını gösterdi. Allah’a şükürler olsun kazandık, çok mutluyuz.”
gokhan06_23 Ofline   Alıntı ile Cevapla