Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2009, 12:00   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Suns Kaldığı Yerden Devam

Ligde Steve Nash önderliğinde fırtınalar estirmeye devam eden Phoenix Suns bu sabaha karşı US Airways Center'da Detroit Pistons ile karşı karşıya geldi.Maçın genelinde üstün bir performans ortaya koyan Phoenix Suns mücadeleden 117-91 gibi rahat bir galibiyetle ayrıldı.
Suns'a galibiyeti getiren oyuncular 20 sayı 9 asistle Steve Nash ve 21 sayı 5 ribaund 2 blokla Amare Stoudemire oldu.Jason Richardson 17 sayı ve Goran Dragic de 13 sayı 6 ribaund 4 asistle galibiyette önemli rol oynayan oyuncular oldu.Bu sonuçla Phoenix Suns 14. maçından 11. galibiyetini almayı başardı.
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Suns'ın yıldız pivotu Amare:"2 göz operasyonu geçirmemden dolayı parkelerden 7 ay uzak kalmıştım ve şimdi yeteneklerimi yavaş yavaş görmeye başladım." dedi.
Pistons'ta bireysel olarak performanslar düşükken en etkili performanslar 13 sayı 5 ribaundla Charlie Villanueva, 13 sayıyla Dajuan Summers ve 11 sayı 4 ribaund 4 asitle Will Bynum'dan geldi.Ligde istediği başarıyı bir türlü elde edemeyen Pistons bu sonuçla 9. yenilgisini almaktan kurtulamadı.
İlgili Diğer Haberler
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla