Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2009, 10:41   #29
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu takım türkiye'nin en dengeli takımı, denizli de en iyi stratejisti mentör hocası, manchester united galibiyeti kulüp adına önemli fakat daha önemlisi son zamanlardaki geri dönüş inanç ve bir teknik adamın en dipteki zamanlarda dahi soğukkanlılığıyla oyuncularına ve çevresine sirayet etmesi denizli'nin bu takım için uzun vadede gerekli olduğunun tartışmasız göstergesi olmasıdır, popülist yaklaşımlarla yorumlarını yapanlar o yorumlarını kahvehanelerde yapsınlar bir zahmet, tek gerçek vardır ve anlık momentum değişimleriyle şekillendirilen kararlar hiç bir zaman kalıcı başarıların temelini oluşturamaz... denizli, gelen giden yönetim başkan kim oursa olsun bu takımın başında yer almalıdır, artık makul ve mantıklı düşünenlerin birşeylere karar verme günü geldi de geçiyor bile, kahvehane tarzına sahip olanların değil...maçtan önceki soğukkanlılığı, gülen suratı ve rahatlığıyla herkese huzur veren ve maçtaki dengeli takımıyla da bunu taçlandıran denizli bata olmazk üzere tüm futbolcuları bu galibiyetinden dolayı kutluyorum, tebrikler beşiktaşım...

Konu lepido tarafından (26-11-2009 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir..
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla