Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2009, 10:50   #1
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zaferi Küçümseyenlere

Basında ve kıskanç rakiplerimizde dünkü zaferimizi küçümseme had safhaya çıkmış durumda.. Rakibimiz yedeklerle çıkmasını okada tekrarlıyor ki hiç kimse de oturup bir düşünmüyor.. Nasıl bir takımı yendiğimizi ben söyleyeyim:

Mayıs 2007de yarı finalde Milan'a deplasmanda kaybettiğinden beri Manu'yu gecen sene finalde Barca'dan sonra yenebilen tek takım Beşiktaş oldu.. Bu sürede kimlerle oynadığını yazmama bile gerek yok.. Kendi sahasında 5 yıldır kimseye yenilmedi.. Son 2 sezonda şampiyonlar liginde final oynadı birini kazandı.. Piyasa değeri vs Türkiye ligindeki takımların hepsini satın alacak boyutta..

Şimdi gelelim kadrolara.. B takımı denilen kadroya bakalım.. Eksikleri değerlendirelim..

Manu'nun maça çıkan kadrosu
Foster, Neville, Vidic, Brown, Rafael(Dk. 74 Evra ), Obertan, Gibson (Dk. 74 Carrick), Anderson, Park (Dk. 69 Owen), Macheda, Welbeck

Sakatlar: VanderSaar, Ferdinand, Evans

son lig maçı()Everton:

Van der Sar, Rafael Da Silva(63' Scholes), Brown, Vidic, Evra, Valencia, Fletcher, Carrick(83' Gibson), Giggs, Rooney(74' Obertan), Owen

Ondan önceki chelsea maçı:
Van der Sar; O'Shea, Brown, Jonathan Evans, Evra; Carrick; Fletcher, Anderson (Dk. 85 Owen); Valencia, Rooney, Giggs (Dk. 85 Obertan)

Ondan önceki blackburn maçı:
Van der Sar, O'Shea, Brown, Jonathan Evans, Evra, Valencia, Carrick, Anderson, Nani(63' Obertan), Berbatov(79' Owen), Rooney

ŞL'deki son cska maçı:

Van der Sar; Neville, Brown, Evans, Fabio (Dk.59 Evra); Valencia, Fletcher, Scholes, Nani (Dk.58 Rooney); Macheda, Owen


Bu kadrolardan da görüldüğü üzere defansta bize karşı ilk 11 çıkması bekelebilecek tek adam evra o da son 20 dakika sahadaydı.. ortada carrick, anderson, fletcher, gibson'dan ikisini tercih ediyor.. Bize karşı bunların 3ü oynadı.. kanatlarda nani,valencia,obertan ve parktan ikisini tercih ediyor ama genelde nani ve valencia oynuyor.. Son maçlarda ise Obertan oldukça fazla süra alıyor.. Zaten nasıl bir adam olduğunu dün gördük.. Forvette ise genelde berbatov ve rooney var.. Macheda ve owen'ı ise sürekli kullanyor bize karşı da öyle yaptı son CSKA'ya karşı da.. Şimdi bu kadar adam içinde bize karşı oynayan kadroda genelde yer bulamayan tek isim Welbeck.. Onun dışındakiler rotasyonda hep kullanılan isimler.. Takımın yarısından fazlası ise direk 11 oyuncusu..

Peki biz ne alemdeyiz.. Biz sorunsuz bir kadro ile mi çıktık.. Holosko sakat, nobre götürülmedi, nihat iyileşemedi.. Yani tek forvet bobo var.. bir de 6 aydır top oynamayan ve mecburiyetten son 10 dakika oyuna giren 18lik Batuhan.. Sivok cezalı.. Toroman sakatlanıyor çıkıyor.. son 10 maçtır hiç oynamayan Erhan sahada.. Tello sakatlanıyor çıkıyor.. İkinci kalecimiz 19-20 yaşında paf kalecisi..

Şimdi bu kadar olumsuzluk varken hala bu zaferi küçümsemek çekememezlikten başka birşey değil gerçekten.. Beni üzün buna Beşiktaşlı yazarların da alet olması..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla