o tribündekiler zamanında serdar bilgili'ye de küfretti, bunun nedeni de şu andaki kulüp başkanıydı, birtakım başkan-amigo ittifakı bugünlerde sona ermiş gibi, ne üzüldüm ne üzüldüm... o tribündekiler beşiktaş taraftar profilini yansıtmıyor, demirören'in hareketini teoride doğru buluyorum, yani bu işten rant sağlayanların önünü kestiği için, ama başlangıçta kendi koltuğunun menfaati için buna girişmişti, ee etme bulma dünyası, yani olayı nerden alırsanız alın çözüme ulaşamasınız, seba da bilgili de bu stadlardaki saçma ve nedense desteklenen bir anlayışla gönderildi, rezilce, sırf kendi yerlerini bjk menfaati için değiştiren bir başkanı ilk fırsatta iğrenç küfürlere maruz bıraktılar...neyse lafı uzatmaya gerek yok, tribünler kesinlikle ama kesinlikle bu mateliteden arındırılmalı artık ama bunu yapacak adam kesinlike demirören değildir, çünkü bu manteliteye kendi koltuk sevdası uğruna prim veren de demirören'di ve şu gerçek akıllara kazınmalı artık: tribündeki bir grup taraftar bjk taraftarının genelini yansıtmıyor, bu kafalara yazılmalı önce, 3-5 amigo oradan uzaklaştı diye de bjk isminin önüne geçercesine bu gündem oluşturmamalı, çözümse yıllardır söylediğim şey: demirören mantelitesi bu kulübü terketmeli doğal olarak tribün mantelitesi de, yapılan bu tribün operasyonunu doğru bulmakla beraber bunu yapanın demirören olması midemi bulandırıyor, artık çağdaşlık istiyoruz, geri kalmış bir zihniyetin yansımalarıyla basit oyunlar değil... |